folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder EMP"Den [ Elektromagnetic Puls - Elektromanyetik Dalga ] Etkilenmeyen Laptop

EMP"Den [ Elektromagnetic Puls - Elektromanyetik Dalga ] Etkilenmeyen Laptop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Nedenini açıklayınca topik amacını şaşırabilir.Sadece eğer biliyorsanız böyle bir laptop ürün deteylarını verebilir misiniz ? Bide fiatı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır böyle bir aletin ?

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Yok hacı, bildiğim böyle bi zımbırtı yok, -ki olacağını da zennetmem.- :) Bilmem ne odası denen bi yer vardı, oraya laptop u sokarsın, ondan sonra güle güle kullanırsın. Laptop u bir odanın içerisinde kullanma zorunluluğun varsa nerde kaldı bunun laptopluğu :) o kadar para vermek yerine git bi masaüstü al.

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

5 cm lik bi kurşun levhayla kaplarsan sanırım emp yi bırak radyasyon bile girmez içine : )

ama ağır olur bide uzun vadede zehirleyebilir. :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cm cok az 25cm falan lazim hoca

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    olm işte o malzemeyi ben bulupta kaplayamam sorun o =) Titnyumla falan kaplansa olur mu yaf ? Olm kaçıncı yüzyılda yaşıyoz yaw illa vardır böle bişi amk. Hala oğlu var araştırmacı gazeteci.isim verip reklam yapmayam şimdi de o gidecek sonunda bermudaya =) Dedim bak abü o ada başka ada sen bi tane EMP'den etkilenmeyen bi lap top al yanına ne olur n'olmaz.Ondan arıyoz yani.. Ama eminim ki bole bişi yapan şirket olmuştur illa yaf.Olduğundan eminimde bole bişey federal ajanlar,gizli istihbarat,derin devlet vs. dışında hasanla ahmete de satılır mı onu da bilemiyom ???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Sorması ayıptır nerede kullanacaksın o laptop u?
    Elektron yağmuruna karşı uzun süre hayatı uçaklarda okyanus aşırı seyahet eden ve yolculuk sırasında mutlaka laptop u yanında olanların laptoplarında olan bir arıza bu dediğin...
    TR de ne için kullanılabilir bu anlam veremedim :) (öyle bir alet olduğunu yeni duydum , bu dediğine dayanıklı olacak alet mikrodalga fırında bozulmamalı :) koy çalıştır mikrodalgayı o dakika bozulur)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Emp ye dayanıklı laptop "Jericho" isimli dizide var..Nükleer saldırı oluyor abd ye filan ajan bi elemanda var.

emp den korunma, saoldırı,yapımı vs vs.. http://www.airpower.maxwell.af.mil/airchronicles/kopp/apjemp.html 

"Less is More"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ahanda buldum.

MIL-STD 461E

EMI - RK7-M (optional) & RT7-M Notebook (optional), DR7-M Tablet

Military Standard 461 establishes the design requirements for the control of the electromagnetic e mis sion and susceptibility characteristics of electronic, electric, and electromechanical equipment and subsystems designed or procured for use by activities and agencies of the Department of Defense. The following requirements were met for certification: MIL-STD 461E (CE102, CS101, CS114, CS115, CS116, RE101, RE102, RS101, RS103). FCC, Part 15 Class B. Safety: UL, TUV, CE, E-Mark markings.

"Less is More"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Muhahahaha :) Eywallah kaanabak

+ Deca okursan görürsün zaten cnm Tr de kullanılmayacağını :)

edit: Yaf hacı o diziyi bende izliyom ama ilerki bölümlerinde oluyo sanırım öle bişe çünkü ben daha görmedim her neyse... Verdiğin ürünleri araştırdımda hacım hepsi amrel firmasının askeriye için ürettiği şeyler :( Bana sivil vatandaşında gidip alabileceği cinsinden lazım.Neysee yine de çoooook sağol..

Toplam Hit: 1361 Toplam Mesaj: 9