Emperyalist Şerefsiz Medya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ne biçim medya böyle.

itolitler pkknın çektiği videoyu haber yapıyorlar. bu nasıl gazeteci medyacı tv cilik ?

Amerikancı medya kuruluşlarına hayır diyorum. pkk itleri kan kaybediyor. lakin taraftar çekmek için türlü faaliyet yapıyor.

ne diyeyim...Kahrolsun emperyalizmciler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    birde kalkip pkk nin seylerini haber yapmiyalim diyorlardi hani medyamiz? suna bak ya aktütün baskini bezele baskini pkk tarafindan cekilmis videolari utanmadan haber yapiyim diye mansetlerine koyuyorlar.. hani yapmicaktiniz.. hani o görüntüleri yayinlamiycaktiniz.. hep menfaat hep menfaat.. site cok tiklaasin görüntü cok izlensin diye bunlari yapa yapa.. ne serefleri kaldi nede namuslari.. Allah belalarini versin. onlarin pkkdan farkımı kaliyor artik.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    yaw kardes sırf pkk konulu birçok dizi..adamlara küfredip dururuz sonra onlar üstünden prim yaparız.bizim medyanın sistemi bu para nasıl gelirse gelsin yani..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Serser1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaw kardes sırf pkk konulu birçok dizi..adamlara küfredip dururuz sonra onlar üstünden prim yaparız.bizim medyanın sistemi bu para nasıl gelirse gelsin yani..
    -----------------------------

nasıl yani RTÜK ne için çalışıyor ?. sansür koyacaksa bunun için koysun.

ayrıca dtpyi savunan pkk sempatizanları hala aramızda şaşırıyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek

artık şeye döndü bu beslemeyelimde asalımmı olayına döndü 

Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 5