Empire Total War Setup Sorunu
-
Bu razorun setupı varmış da take_cover0007 diye bir şeyi atarken takılıyor sürekli burda paylaşılanı indirmiştim 2 dosya. PowerISO ile felan çıkarttım sürekli take_cover0007 dosyasında sorun oluyor? Çözüm bilen var mıdır?
-
Hocam PowerISO ile çıkartmayacaksın, dosyayı mount edeceksin ve yükleyeceksin.
Dip Not: PowerISO'yu falan boşver Daemon Tools yükle. İşletim sistemin Win 7 ise meraklanma: Daemon Tools'un Win 7 sürümü çoktan çıktı :)
-
yav sanal sürücüyle yaptım gene take_cover0007.cur dosyasına gelince takılıyor kalıyor.
-
Abi boşver ETW'yi Dünya haritasında oynanan grandcampaign'i dışında çok vasat.Napoleon Total War indir.ETW'ye 1000 basar GrandCampaign'de olsa 100000 basar.
-
MrBrown bunu yazdı:
-----------------------------
Abi boşver ETW'yi Dünya haritasında oynanan grandcampaign'i dışında çok vasat.Napoleon Total War indir.ETW'ye 1000 basar GrandCampaign'de olsa 100000 basar.
-----------------------------o da inio hocam :D
-
MrBrown bunu yazdı:
-----------------------------hocam en belirgin ilk aklına gelen farklarını yazar msın etw den şöyle bi kaç bişi duyup heycanlanayım da indireyim
-
yüklendi sonunda :D biraz garip bişey denedim oldu nese hocam şu ana kadar baktığım kadarıyla grafikler güzel deniz savaşı felan da güzel gözüküyor sadece elçi göndermeyi bulamadım daha :D
-
n2n2 bunu yazdı:
-----------------------------MrBrown bunu yazdı:
-----------------------------hocam en belirgin ilk aklına gelen farklarını yazar msın etw den şöyle bi kaç bişi duyup heycanlanayım da indireyim
-----------------------------Hocam şöyle söyleyeyim sana;
Grafik,optimizasyon,yapay zeka,gerçekçilik olarak ETWden daha ileride.Osmanlı birimleri daha gerçekçi.Yetmez mi :)
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------yüklendi sonunda :D biraz garip bişey denedim oldu nese hocam şu ana kadar baktığım kadarıyla grafikler güzel deniz savaşı felan da güzel gözüküyor sadece elçi göndermeyi bulamadım daha :D
-----------------------------Elçi yok bunda.Sağ altta bir zeytin dalı mı ne olacaktı.Orada bir yerlerde var diplomasi.