folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Empire Total War Setup Sorunu

Empire Total War Setup Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Bu razorun setupı varmış da take_cover0007 diye bir şeyi atarken takılıyor sürekli burda paylaşılanı indirmiştim 2 dosya. PowerISO ile felan çıkarttım sürekli take_cover0007 dosyasında sorun oluyor? Çözüm bilen var mıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Hocam PowerISO ile çıkartmayacaksın, dosyayı mount edeceksin ve yükleyeceksin.

Dip Not: PowerISO'yu falan boşver Daemon Tools yükle. İşletim sistemin Win 7 ise meraklanma: Daemon Tools'un Win 7 sürümü çoktan çıktı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

yav sanal sürücüyle yaptım gene take_cover0007.cur dosyasına gelince takılıyor kalıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrBrown
    MrBrown's avatar
    Erkek

Abi boşver ETW'yi Dünya haritasında oynanan grandcampaign'i dışında çok vasat.Napoleon Total War indir.ETW'ye 1000 basar GrandCampaign'de olsa 100000 basar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

MrBrown bunu yazdı:
    -----------------------------

Abi boşver ETW'yi Dünya haritasında oynanan grandcampaign'i dışında çok vasat.Napoleon Total War indir.ETW'ye 1000 basar GrandCampaign'de olsa 100000 basar.

o da inio hocam :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

MrBrown bunu yazdı:

hocam en belirgin ilk aklına gelen farklarını yazar msın etw den şöyle bi kaç bişi duyup heycanlanayım da indireyim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

yüklendi sonunda :D biraz garip bişey denedim oldu nese hocam şu ana kadar baktığım kadarıyla grafikler güzel deniz savaşı felan da güzel gözüküyor sadece elçi göndermeyi bulamadım daha :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrBrown
    MrBrown's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

MrBrown bunu yazdı:

hocam en belirgin ilk aklına gelen farklarını yazar msın etw den şöyle bi kaç bişi duyup heycanlanayım da indireyim

Hocam şöyle söyleyeyim sana;

Grafik,optimizasyon,yapay zeka,gerçekçilik olarak ETWden daha ileride.Osmanlı birimleri daha gerçekçi.Yetmez mi :)

CureShooT bunu yazdı:

yüklendi sonunda :D biraz garip bişey denedim oldu nese hocam şu ana kadar baktığım kadarıyla grafikler güzel deniz savaşı felan da güzel gözüküyor sadece elçi göndermeyi bulamadım daha :D

Elçi yok bunda.Sağ altta bir zeytin dalı mı ne olacaktı.Orada bir yerlerde var diplomasi.

Toplam Hit: 3087 Toplam Mesaj: 8