Emsnlite - Sony Ericsson İçin Msn (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bu programı yükledim.. kurdum ama oturum açtığımta error veriyor ve ufak bi yazıyla write yazıyor neden olabilir acaba kullananlar buraya yazabilirlermi ? gerçi ayarları nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum.. bi telefoncuyamı gitmem lazım :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ben kullandım bu prog. hocam herhangi bi ayarı yoktu hatırladıım kadarıyla msn adres altına şifre yazıp direk bağlanıordun

verdiği hatayı sanırım  kontör  olmadığında verıordu :))

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    :D olabilir :D :D pardon yaa.. :) kaç kontor yiyor bu ? onu bilyormusun peki bilader.

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

walla  hocam cep tel. sitelerine baksan orda daha ayrıntılı bilgi  var  kaç dakka da  kaç kontör gprs üzerinden şettirior zaten.

maxicep.com    diye bi ste vardı sanırım ordan bakabilirsin.

matematik24.com
Toplam Hit: 868 Toplam Mesaj: 4