folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Emule Sorunu, Bilenler Bi Yardım Lütfen.

Emule Sorunu, Bilenler Bi Yardım Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Gece eMule açıkken elektrik gidip gelmiş ve sabah pc yi açıp eMule'e baktığımda listedeki downloadlaran 2 tanesi yoktu. Bittiler mi diye baktım bitmemişler. Bildiğiniz gibi incoming ve temp diye 2 klasörü vardır eMule'ün, temp klasöründe o listeden kaybolan downloadlar duruyo ama tamamlanmamış oldukları için işime yaramıyolar haliyle. Sorum şu: O temp'teki yarım kalan dosyaları eMule'ün tekrar görüp kaldığı yerden indirebilmesi için ne yapabilirim?

Metallica Rules
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Klavyenin d tuşu abanmatik kıvama geldi başlıktaki yarım anladığınız gibi yardım olacak :)

eMule versiyonu 0.46c onu söylemeyi unuttum belki gerekir.

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek

indiriğin dosya ne dosyası.. yani uzantisini solersen.. belki sole bir sey yapabilirsin.. eger temp klasorundeki dosyanin boyutu senin indirtdiğin dosyanişn boyutu ile ayni ise o zaman temp klasorundeki dosyanin uzantisini degistir.

mesela 001.part ise dosyanın adi part uzantisini sil ve uzantisi ne olmasi gerekiyorsa adini o sekilde degistir. bakalim olacak mi? bi de ne dosyasi oldugunu solesen belki daha farkli seyler dusunebiliriz.. :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

aforizma dediğin gibi dosya boyutu aynıysa uzantı değiştir değil olay, eMule zaten HDD'den dosya boyutu kadar olan bi alanı ayırıyo o yüzden dosya boyutu zaten aynı oluyo ama bu demek değil ki dosyanın tamamı indirilmiş, uzantı değiştirsen de açılmıyo yani o yüzden, ama bu dertten muzdarip olan başka insanlar da varmış bakındım google da bi şeyler çıktı, baya anasının gözü bi işlem ama sadece uzun, biraz copy paste yapmak gerekiyo uzun uzun, eMule SF-IOM diye bi şey kullanarak biraz kastırsa da yapılıyo anlatması baya uzun ing. döküman ve program için linkleri veriim:

Program: http://skatertod.de/emule/SlugFiller-IOM/emule0.45b[SF-IOM]-v0.42a.rar

Anlatım: http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=49931

Metallica Rules
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

dosyayı tekrar arat ve indirmesini soyle. emin deilim ama tahminimce aynı dosya olacağı için otomatik görecektir. :P

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
     ben senin için biraz arastirdim.. turkmule ün sitesinde senin derdinin ilacı yazıyormus meger...:))
    emulede kaybolan dosyaları geri getirmek

selam arkadaşlar artık klasikleşen emulede kaybolan dosyaları geri getirmek tabii ki mümkün bu işlem bir kaç yolla yapılabiliyor mesela metmedic programı ama ben size en kolay yol olanı anlatacağım ve kaybolan dosyalarınıza kolayca tekrar sahip olacaksınız bunun için önce TurkMule v2.0 veya v2.2 yi indirin
    emule modunu bilgisayarınıza kurduktan sonra kaybolan dosyalarımızı geri getirebilmek için kaybolan dosyamızı emuleden tekrar aratıp indirmeye başlıyoruz dosyalar oluşmaya başladığı zaman (download yapmasına bile gerek kalmadan) yani tekrar tıkladığımız dosyada karşıdaki kişilerin dosyalarını gördüğümüz anda yani dosyamız mavileşmeye başladığında

resimdeki gibi import parts to file'a tıklıyoruz ve açılan pencerede kaybolan dosyamızın part numarasını buluyoruz (bu part dosyası kaybolmasına rağmen hala temp dosyasının içinde bulunmaktadır) örneğin Akrep Kral filmini çekiyorduk herhangi bir nedenden dolayı bu dosya kayboldu bu çekmekte olduğum filmin part numarasını bulmam gerekiyor bunu VLC ile yapabilirim bulduktan sonra örneğin 003.part olduğunu kabul edelim işte import parts to file'a bastıktan sonra açılan pencerede eski kurulu olan emulenin temp dosyasını bulduktan sonra 003.part(kaybolan dosyam)a tıklıyorum ve belli bir zaman sonra bu iki dosyanın birleştiğini göreceksiniz böylece yarım kalan filme tekrardan başlamamış oluyorsunuz daha sonra 003.part(eski dosyayı)silebilirsiniz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Eyvallah aforizma sağol, ben çözdüm dememe rağmen araştırmışsın. O verdiğin plug-in'i kurucam elektrik gidip geliyo bi şekilde, bi daha olmicak diye bi şey yok uğraşılmaz bununla.

Metallica Rules
Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 7