En Aksiyonlu Alevlendirici Mp3 Ve Jenerikler
-
Evet arkadaşlarım,
Başlıktada görüldüğü gibi...
4 kişi okuduğumuz okulun tanıtım videosunu hazırlıyoruz. Hocalar diğer üniversite ve liselerde izleteceklermiş bizden profesyonel birşeyler istediler. Çekimlere başladık aralığın başından beri devam ediyor. Ocağın sonlarına doğruda bitirmeyi planlıyoruz
Ama bir eksik var. Jeneriklerimiz eksik. Filmlerden ordan burdan duyduğumuz şarkıları uydurmaya çalışıyoruz. Sizinde yardımınızı alalım dedik..
Lütfen bildiğiniz dinlediğiniz en böyle heyecanlı böyle filmi alevlendiren aksiyon dram macera türünden sözsüz (sözlüde olabilir) isimlerini yazarsanız gerçekten size minnettar kalırız
Örneğin Mozart - Requim for a dream müziği'ne benzer bir parça böyle haber kanallarında arka planda çalan müzikler gibi...
Yada http://www.mehmetcik.org.tr/ sitesinde çalan müziğin adını bilenleriniz var mı? Marşlarda olabilir böyle mehmetcik.org.tr sitesindeki gibi lütfen arkadaşlarım çok ihtiyacımız var yardımınıza şimdiden teşekkür ediyorum
-
Burada ismini ve sanatçısını paylaşmanız yeterlidir. Kurallarda mp3 linki paylaşmak yasak olduğu için
-
Ne tür bi video hazırladınız bilemem ama, Helldorado a drinking song güzeldir, bu size gidebilir..
-
hoca
artis - dj witek
parça adı - hitek (blue team rmx)
bu parçayı indir hacı hareketli bi parça :) aradaki oyeahları silersin sorun kalmaz :D
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------
Ne tür bi video hazırladınız bilemem ama, Helldorado a drinking song güzeldir, bu size gidebilir..
-----------------------------Sağolasın kardeşim, böyle okulun tanıtım videosu yok tarihçeydi yok imkanlarıydı yok bilmemnesiydi :D reklam gibi bişe ama filmi güzelleştiren jenerikleridir okulda bilgisayar ve internet konusunda tanınmış kişileriz hoca geldi rica etti bi bilgisayar hocası bizimde klasımız sarsılmasın diye kabul ettik.
-
ceza-fark var :)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hoca
artis - dj witek
parça adı - hitek (blue team rmx)
bu parçayı indir hacı hareketli bi parça :) aradaki oyeahları silersin sorun kalmaz :D
-----------------------------Sağolasın BABA :D