En Ala Virüs Programı Ve Keyi
-
Arkadaşlar usb virüslerden ve bu ayca_22 oturumu açtı benzeri virüslerden pc konusunda cahil olan ev halkı için bir virüs programı arıyorum.bi kaç ay burda olmayacağım o yüzden kurup kaçtım mı sorun çıkarsın istemiyorum.
Usb Disk Security kurdum removable virüsü yine girdi. Win 8 kurulu Microsoft essential var yine girdi.
Sizin önerileriniz neler kis eset panda manda vs vs linki de atarsanız çok makbule geçecektir.Teşekkür ederim
-
avira free
-
Daft bunu yazdı
avira free
indiriyorum o zaman inşallah kasmaz
-
söyledigin virüsleri en dandik antivirüs programı bile yakalar. önemli olan sağlam programdan ziyadebilinçli kullanıcı. antivirüs o virüsü yakalayıp silim mi uyarısına devam et diyen biri olduktan sonra o programın yapıcak hiç birşeyi yok.
Not: Virüs programı değil Antivirüs programı .
FCN tarafından 20/Eyl/13 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
autorun vırusunu yakalıyor ama sılemıyor salt okunur fılan dıyo removable dısk dıyor yani sonuca ulaşamıyoruz
-
windows defender tabi ki daha kralı var mı ?
-
rapidhacker550 bunu yazdıautorun vırusunu yakalıyor ama sılemıyor salt okunur fılan dıyo removable dısk dıyor yani sonuca ulaşamıyoruz
Avira Free, bilgisayara takılan her türlü medya nın ( usb bellek veya cd gibi ) autorun.ınf dosyasına erişimi engeller.
Bu senin autorun.inf dosyanda virüs bulduğun anlamına gelmez.
Sağ altta açılan uyarıyı dikkatli okur isen,
Avira nın sadece güvenlik amacıyla autorun.inf dosyasına erişimi engellediğini söylediğini görürsün.
Zaten autorun.inf un içinde virüs olmaz, sadece virüsü başlatmaya yarayan satırlar olur.
Avira autorun.inf e erişimi engellerken, öte yandan usb bellekdeki bulduğu virüsleri silmiştir bile..
Ama sen farketmemişsindir..