En Avantajlı Cashback Uygulaması
-
Bayadır Popypara kullanıyordum Hem Amazon Hem Youtube üyeliğinde aylardır yarı yarıya iade ediyordu baktım kapsamlı bakım var parayı çekin diye mesaj geldi para çekin dediyse daha zor toparlanırlar
Şimdi kullandığınız uygulama varmı özellikle amazon youtube vb gibi siteler için lazım oluyor.
-
Bana da lazım böyle bişiler.
Her ay Amazon, hepsiburada, Google drive gibi bi sürü ödemem var. Ivır zıvır ama yıl boyunca hesaplarsak güzel gelir.
-
Tek bir uygulamada herşey yok.
Popypara ve papara yı çok oldu bıraktığım.
1.5 senedir sipay kullanıyorum
netflix amazon youtube vb çok işe yarıyor.
Kampanyalar

....
Uzun zamandır bir diğer sıkıntım fatura ödemeleriydi
çünkü kampanya genelde çok az veya otomatik ödeme talimatı ver işte şu kadar puan topla gibiydi onda da
vodafone pay a geçtim vodafone pay her fatura ödemesine %10 iade veriyor ama kampanya ne zaman bitecek belli değil her ay bir sonraki aya erteleniyorlar.
Elektrik su internet ceptelefonu vb hepsini vodafone pay üzerinden nakit bakiyem ile ödüyorum sonuç böyle

PanxeR tarafından 06/Ağu/25 01:54 tarihinde düzenlenmiştir
-
PanxeR bunu yazdı
Vodafone PAY kullanmak ve avantajlardan yararlanmak için Vodafoneli olmak şartmı ?
SHaDeWRoX tarafından 06/Ağu/25 17:01 tarihinde düzenlenmiştir -
vodafone pay banka kartı gibi sanırım, önce içine para atmak gerekiyor harcamak için?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
vodafone pay banka kartı gibi sanırım, önce içine para atmak gerekiyor harcamak için?
Hocalar tüm cashback veren uygulamalar
Papara sipay popy param ininal Turkcell paycell Vodafone pay tamamı bankamatik kartı mantığı
Önce para yüklüyorsun sonra harcıyorsun
-
Hepsiburada sık alışveriş yapanlara yapıkredi hepsiburada world kart öneriyorum.
- 1.000 TL’ye varan Hepsiburada puan*
- Ücretsiz Hepsiburada Premium üyeliği
- Yemeksepeti harcamalarınızda %10 geri kazanım
- Hepsiburada alışverişlerinizden aylık 3.500 TL’ye varan geri kazanım
- Hepsiburada’da kargo bedava
- Hediye Max üyeliği
- Hepsiburada alışverişlerinizde ücretsiz kapıdan iade
- Hepsiburada'da %50 indirimli mobilya ve lastik montaj hizmeti
- Yılda 120.000 TL’ye varan Worldpuan kazanma fırsatı
- Yurt dışı restoranlarında %10 indirim**
- İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz hızlı geçiş ve buggy**
- Her alışverişte %8
- 9.000 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 9 ay taksit kampanyası Hepsiburada'dan yapılacak alışverişlerde geçerli
- World kart avantajları
-
-

vodafone sağolsun günlük 400 tl ye kadar vermeye devam aylık 3.500 tl ye kadar
PanxeR tarafından 12/Ağu/25 12:03 tarihinde düzenlenmiştir -
vodafon pay, chatgpt'nin apple store üzerinden ödenediği durumda cashback veriyor mu?
-
Popypara kapandı. Neden kapandıklarıda belirsiz. Herifler bir anda hadi dükkanı kapattık içerideki paranıda acil çek yoksa karışmayız demiş. Müşteri hizmetlerini bile kapatmışlar. Mail atın bir ara cevaplarız kafasındalar. Tahminim Comnet taktiği yaptılar paraları toplayıp kaçtılar. Öderiz falan diyorlarda göreceğiz.
mkyb tarafından 12/Ağu/25 14:55 tarihinde düzenlenmiştir