folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder En Az 8 Sata Girişli Anakart+Kasa+Psu Tavsiye Edin Arkadaşlar

En Az 8 Sata Girişli Anakart+Kasa+Psu Tavsiye Edin Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İşlemcim i5, 2x4 ddr3 ram var, ekran kartımda işimi görüyor. Gerçi şu an kullandığım psu 700 watt gerçek 700 watt yeterli ise psu almım yetmez ise psu alım diyorm, ayrıca kasa kesinlike 7 disk girişine uygun olmalı böyle bi sistem tavsiye ediniz arkadaşlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

İşlemci kaçıncı nesinl. 1, 2 ve 3. nesillere anakart bulmak zor. Ben Gigabyte marka anakartları tercih ediyorum. Ultra Durable serisi iyidir. Asus Z87A iş yerinde ama hiç memnun değilim.

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

İşlemci kaçıncı nesinl. 1, 2 ve 3. nesillere anakart bulmak zor. Ben Gigabyte marka anakartları tercih ediyorum. Ultra Durable serisi iyidir. Asus Z87A iş yerinde ama hiç memnun değilim.

Eve gidince bakarım, birde üstat tam model adları yazarsan daha iyi olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İşlemci,

CPU TürüQuadCore Intel Core i5-760, 3200 MHz (24 x 133),

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Eyvah eyvah. İlk seri Core işlemci kullanıyorsunuz. LGA1156 soketli anakart bulmanız lazım ki piyasada bulmak zor ve aşırı pahalı. 

Ben AMD işlemci kullandığımdan GA990X-UD3 rev 1.0 kullanıyorum.

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

İşlemci,

CPU TürüQuadCore Intel Core i5-760, 3200 MHz (24 x 133),

Foxconn H55 MXV 1156 pin bi bu var 

oda 6 satalı 

başkada bulamazsın suanda piyasada 7 hdd takılacak

bide 7xkaç tb hdd takılacak ?

http://www.mondestore.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Benimde öyle çok disk takılacak PCye ihtiyacım vardı, bi konu açmıştım fakat üstünden 1 seneden fazla geçti.

Thermaltec den başka kasa alma abü. Adamlar güzel dizayn edio kasayı kolay tak çıkar oluyor.

Ben Thermaltec Armor 6000+ kullanıyorum. Eski PC için almıştım, herşeyi yeniledim o kasayı hala kullanıyorum. Geniş kasa lazım tak çıkar kolay oluyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

http://pcpartpicker.com/ burda istedigin ayarlari yaparak bulabilirsin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kafam yavaş yavaş inteli bırakıp amd ye geç diyor birde bu asus anakarttan iyice gıcak aldım, evdeki kasam aslında iyi işlemcim filanda iş görüyor ama işlemci eski olduğu için bu sefer hem anakart hemde işlemci almak gerekiyor,

Şu işlemci ve anakrtlar nasıl sizce,

İşlemci,

http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-9590-soket-am3--47ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html?srt=PU

Anakart,

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-990fxa-gd80-am3-amd-990fx_sb950-ddr3-2133mhz-oc-anakart.html?srt=PU

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-990fxa-ud5-am3-amd-990fx_sb950-ddr3-2000mhz-oc-anakart.html?srt=PU#ozellikler

Evde pci to sata çevirici var olmadı anakarta eskisi gibi onu takarım yine, ama bu sisteme evdeki kasa uyarmı birde o var,

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

220 Watt lık cpu alırsan evin faturasına epeyce bi giydirme yaparsın hocam :) Haswell mimarili Intel cpulardan al rahat et.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı

220 Watt lık cpu alırsan evin faturasına epeyce bi giydirme yaparsın hocam :) Haswell mimarili Intel cpulardan al rahat et.

Hadi ya, 7/24 açık kalıyor zaten pc, :)

Toplam Hit: 1520 Toplam Mesaj: 11