folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder En Güvenli Sohbet Programı Sizce Hangisi ?

En Güvenli Sohbet Programı Sizce Hangisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu soruyu hep merak etmişimdir genelde yabancılar ICQ kullanıyo kimine göre en güvenlisi o kimine göre Mirc hem gizlilik hem güvenlik bakımından msn i katmıyorum bile sizce hangisi ve neden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Jabber ile PGP (Pretty Good Privacy) sohbet ortami gayet güvenli olur.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar bu soruyu hep merak etmişimdir genelde yabancılar ICQ kullanıyo kimine göre en güvenlisi o kimine göre Mirc hem gizlilik hem güvenlik bakımından msn i katmıyorum bile sizce hangisi ve neden ?

Tahribat.Com Secure Chat...

Fakat üyelere kapalı :)

Bu arada, msn messengerda yazılan herşey bi mahkeme vs durumunda, cat die önünüze konuluyor, a dan z ye herşeyi logluyorlar, filtreliyorlar...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Avira bunu yazdı:

Tahribat.Com Secure Chat...

Fakat üyelere kapalı :)

Bu arada, msn messengerda yazılan herşey bi mahkeme vs durumunda, cat die önünüze konuluyor, a dan z ye herşeyi logluyorlar, filtreliyorlar...

ah üstad zaten elektronik olmadığı günleri özlemeye başladım. herşey takip altında dünya ufaldı gitti . ev tel,cep tel,net derken yakında kıçımızada cip takacaklar gibime geliyor

Temel adalettir .
Toplam Hit: 11602 Toplam Mesaj: 4