En Güvenli Sohbet Programı Sizce Hangisi ?
-
Arkadaşlar bu soruyu hep merak etmişimdir genelde yabancılar ICQ kullanıyo kimine göre en güvenlisi o kimine göre Mirc hem gizlilik hem güvenlik bakımından msn i katmıyorum bile sizce hangisi ve neden ?
-
Jabber ile PGP (Pretty Good Privacy) sohbet ortami gayet güvenli olur.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bu soruyu hep merak etmişimdir genelde yabancılar ICQ kullanıyo kimine göre en güvenlisi o kimine göre Mirc hem gizlilik hem güvenlik bakımından msn i katmıyorum bile sizce hangisi ve neden ?
-----------------------------Tahribat.Com Secure Chat...
Fakat üyelere kapalı :)
Bu arada, msn messengerda yazılan herşey bi mahkeme vs durumunda, cat die önünüze konuluyor, a dan z ye herşeyi logluyorlar, filtreliyorlar...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat.Com Secure Chat...
Fakat üyelere kapalı :)
Bu arada, msn messengerda yazılan herşey bi mahkeme vs durumunda, cat die önünüze konuluyor, a dan z ye herşeyi logluyorlar, filtreliyorlar...
ah üstad zaten elektronik olmadığı günleri özlemeye başladım. herşey takip altında dünya ufaldı gitti . ev tel,cep tel,net derken yakında kıçımızada cip takacaklar gibime geliyor