En Hızlı Güncellenen DNS Server'ı ?
-
Selamlar, biliyorsunuz domainlerin nslerini değiştirince tüm dünyada etkisini göstermesi bir kaç gün alabiliyor.
En hızlı NS değişikliği yapan DNS server'ı hangisi? Ttnetinkileri kullansam bi çok site engelli çıkıyor. Google DNS kullanıyorum saatler alıyor. Open DNS ne durumda acaba?
Kısacacı NS değişikliklerinin en hızlı etki gösterdiği DNS sunucusu..?
-
8 8 8 8
8 8 4 4Google
gördüğüme göre windows7 de mükemmel xp de ise vasat sonuçlar veriyor sebebini bilmiyorum ama win7 de bundan iyisi yok x)
-
156.154.70.25
156.154.71.25 Comodo Dns. Hem güvenli hem hızlı -
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
8 8 8 8
8 8 4 4Google
gördüğüme göre windows7 de mükemmel xp de ise vasat sonuçlar veriyor sebebini bilmiyorum ama win7 de bundan iyisi yok x)
-----------------------------ubuntuda? :)
@panzer : comodo nedir nerenin bu dnsler bilgi verebilir misin?
-
Comodo Firewall duymuştursun belki. Onun dnsleri firewall kurdugunda zaten soruyor güvenli ve hızlı bir dns ile mi internete baglansın yoksa elleşmeyim diyemi . Şu an comodo firewall var ve dns ayarım bu
-
THE_MILLER bunu yazdı:
156.154.70.25
156.154.71.25 Comodo Dns. Hem güvenli hem hızlı
-----------------------------Bende Comodo yüklü değil fakat aynen bu dnsleri kullanıyorum.Sakat bi olay olduğunda hemen engelliyor.
-
dyrnade bunu yazdı:
THE_MILLER bunu yazdı:
156.154.70.25
156.154.71.25 Comodo Dns. Hem güvenli hem hızlı
-----------------------------Bende Comodo yüklü değil fakat aynen bu dnsleri kullanıyorum.Sakat bi olay olduğunda hemen engelliyor.
-----------------------------demek ki trafiği denetliyor verileri okuyor :|
-
bi arkadaş bi açık sayesinde 500bin bilgisayarın dnslerini değiştirerek binlerce facebook ve mail şifresi çaldıgını söylemişti ircta konuşmuştum daha dogrsu
-
evet linuxlarda da google dns iyidir ben sadece xp de sorun yaşadım niye bilmiyorum