folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder En Hızlı Ve Sorunsuz İnternet Bağlantısı ? ( Ttnet Altyapısı Kullanmayan. )

En Hızlı Ve Sorunsuz İnternet Bağlantısı ? ( Ttnet Altyapısı Kullanmayan. )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar,

Bu TTNET'in gazabından bıktım artık, verdiğimiz hizmetlerin hepsi internet altyapılı, fakat ofiste internet yok vınn ile bağlanıyoruz. 

Aylık ödemesi vs. önemli değil, Kablonet, Metronet neyse, en hızlısı ve en sorunsuzu hangisidir ? Bu arada Rize'deyim bunların hangileri Rize'de var bilmiyorum.

Yardımcı olursanız hemen bugün TTNET taahhütümü bozacağım.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

güncel

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

ttnet altyapısı kullanmayan mı var ki? :))

ttnet dışında fiber bağlantı verenler kendi altyapılarını kullanırlar, onun dışında rizede farklı bi altyapı bulamazsın. yalnız geçen metroneti araştırdım çok ama çok fazla şikayet var haberin ola. el mahkum g.t gardiyan ttnet..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

abi tt net'e 63 milyon olmuş 8 mbps'e kadar sözde 3 ü bile göremedim, abi 1 çare bulun 20 daha fazla verim adam gibi net kullanyım tam teşekkürlü 1 firma yokmu kodumun ülkesinde ya.

İst, bahçelievlerdeyim.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 1209 Toplam Mesaj: 4