En Hızlı Windows 7
-
selamlar
çıktığından beridir ultimate kullanıyorum, home premiumun daha hızlı çalıştığını söyleyenler oldu.doğrumu acaba?
-
bence doğrudur neden dersen ultimate şirket sürümü home premium ev sürümü adı üstünde o yüzden home premium öneririm...
-
Ultimate'de ekservisler var diye biliyorum bitlocker gibi yazılımlar olduğundan çok az belki olabilirde sanmam ben
-
ultimate kullaniyorum gerekli ayarlari yaparsan gayet hizli
-
Bilgisayarın gücüne bağlı en hızlı starter çalışır çünki en çok kırpılmış en az özellik ondadır.
ultimate ise full sürümdür , kişiye göre ihtiyacınız olabilecek özellikler ile donatılmıştır.
64Bit bir işlemciniz 2GB ve üstü ram varsa ultimate 64bit işinizi görecektir.
-
Hiçbir sürüm arasında hız farkı yoktur.
Üst sürüme geçtikçe sadece özellik eklenir,
atıyorum home sürümlerinde windows klasik tema yokken, professional ve ultimate'de vardır.
Ya da bitlocker, ağ oluşturma cart curt gibi şeyler.
Arada olabilecek tek performans farkı açılıştaki hız farkıdır, o da 1-2 saniye!..
.
-
ultimate gerçekten daha yavaş. efektlerden mi diye düşünüp efektleri kapatarak da denedim, yok daha yavaş kalıyor. sebebi daha fazla özellik olması. tabi şunu diyeyim mesela 2gb ram varsa 1gb ekran kartı varsa falan farkı gözle görmek kolay değil. ben 1gb ram 216mb ekran olan bilgisayara kurdum hepsini. fark göze batıyor. professional ile home premium arasında pek fark yok hız olarak. özellik olarak profesyonel daha mantıklı.
yani makine yavaşsa ve hız istiyorsan home, biraz hızdan fedakarlık edeyim diyorsan professinel kurmak lazım.
ultimate ise yavaş bilgisayarda kurulmaz. home premium ise iyidir de profesyonel kur onu kurana kadar.
-
yeri gelmişken sorayım,
win7 ye yeni gectim
bu win defender vs kaldırayım diyorum ? avira kurulu zaten.
bide zamanlanmış görevler cok var sanki kafam karıştı.
aeroyu kapadım zaten bişiye benzemiyo :P