En İyi Android Tarayıcısı Next Browser
-
Go luncher yapimcisi tarafindan uretilen next browser androidin en hizli ve yaratici tarayicisi.
Eklenti destegini arkasina alarak bilgisayardaki gibi ads block screen shot facebook share
gece gunduz modu gibi ek ozellikler sunuyor.
şuanda tarayici doplin browser ile beraber android tablet ve telefonlar icin en performansli az ram yiyen ve hizli tarayici.
not gelistirme asamasinda oldugunu unutmayin. arasirada olsa kapanma olabiliyor.
-
ekleme yapilabilir.
-
hocam lightning browser denedin mi hayvani bir hızı var :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=acr.browser.barebones&hl=tr
-
Google Chrome u tablette kullanıyorum. Memnunum. Şimdiye kadar hiç sorun yaşatmadı.
Ama galaxy s3 te chrome yavaş kalıyor. Çok kasıyor.
Edit:
Bu önerdiğin browserı da an itibariyle
test etmiş bulunuyorum. Tablette deniyorum.
Resmen uçuyor. Performansı çok iyi. Chrome dan çok daha hızlı. Chrome daki birkaç özellik buna eklenirse mükemmel olur.
Mesela bir link e tıklayınca sadece o bölgeyi zoomlama, yazı yazılabilecek bir alana dokunup klavye açılınca yazının girileceği satırı yukarı kaydırma gibi...
-- Uc Browser HD Tablet i test ettim. O da harika. Ama next browser yinede daha hızlı...
opusdei tarafından 20/Eyl/13 10:26 tarihinde düzenlenmiştir -
dolphin'den şaşmam :)
-
Uc browser bana göre flash ihtiyacı duymadan herşeyi açar kasmaz harikadır
-
Mezantalac bunu yazdı
+1
-
opusdei bunu yazdı
Google Chrome u tablette kullanıyorum. Memnunum. Şimdiye kadar hiç sorun yaşatmadı.
Ama galaxy s3 te chrome yavaş kalıyor. Çok kasıyor.
tablet ve s3 umde chrome firefox dan bile kotu. Doplin ise en stabil next ise yeni nesilde en cok gelecek vaat eden tarayici bana gore. yakinda daha bol eklenti gorecegiz gibi.
-
HoLyCat bunu yazdıMezantalac bunu yazdı
+1