En İyi Ekran Kaydetme Programı Hangisidir
-
hacılar cam studio var ama kaydettiği görüntüler hep mozaikli oluyor, var mı şöyle aynı ekran daki gibi mozaiksiz saglam ekran kaydedici program
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar cam studio var ama kaydettiği görüntüler hep mozaikli oluyor, var mı şöyle aynı ekran daki gibi mozaiksiz saglam ekran kaydedici program
-----------------------------bu senin grafik kartından kaynaklanıyor olmasın. camstudio da öyle sorun olmaması gerekiyor bir çok eğitim cd leri görsel anlatımlar hep camstudio da yapılıyor.
-
tüm programlar (donanımın yeterliyse ) güzel çeker fakat boyutu abartıyorlar
buyut kalite oranını iyi tutturmak lazım
camstudio en çok kullanılanlardan biri ama ben bi ısınamadım ona
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Camtasia studio 6 studio iyidir hocam, ek olarak serial verirler. Ben onunla kayıt yapıyorum şu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Export özellikleri wma/mp4 gibi seçenekler sunar sana. Bir sorun varsa convert işlemi sırasında oluşuyordur sorun. Export type değiştirip dene. Desktop recordingde camtasiadan şaşma.
-
bsr screen recorder
-
hypercam kullanniyorum ben camstudio aynen bende de oyle hypercam da guzel cikiyor
-
camtasia iyidir hocam
-
Denyonun Basit Kullanımı Video bunu camtasia ile yapmıştım indirmeden izle ile bakabilirsin
-
Camtasia Studio 7
-
hocam kullanimi basit
boyutu 8-9 mb
cpu az tüketen
basit ama isimi görsün yeter dersen
http://www.totalscreenrecorder.com/download.html
ben giveawayoftheday.com dan seriali icinde indirmisdim
isimi görüyor fazlasiyla