En İyi Faturalı Hat Paketi Hangisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hattı Faturalı yapıcam kesın koydum kafaya .. aylık sabit ücret olupda en iyisi hangisi bilen varmı ? aylık 5000 Mesaj şart..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

geçen gün bilboardda gördüm. GençTarifeli ön ödemeli hattını faturalı gençtarifeliye geçir 29 tl ye heryüne 3bin mesaj + 300dk

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/kampanyalar/faturali-genctarife/?WT.mc_id=Art%FDk%20gen%E7ler%20de%20fatural%FD!&kaynak=Kpromo&type=rnd&click=txt&tarih=201001029

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

hacı ben kamu pakedi kullanıyorum. 49TL her yöne 1200 dk. ben çok memnunum.çok konuşuyosan eğer bu güzel.

Bu imza çok eskidi artık...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ben turkcell kullanıyorum.faturalı.Tarifem de GOLD PLUS PAKET.Normal fiyatı aylık sabit 109 TL.( KDV + ÖTV DAHİL )

INDIRIM GOLD PLUS yazarak bi numaraya yolladım.%25 indirimli kullanmaya başladım.

Yani net fiyat 81 TL oldu.( KDV + ÖTV DAHİL )

GOLD PLUS PAKET = 5000 DK TURKCELL + 1000 DK SABIT HAT + DIĞER OPERATORLER + 1000 SMS HERYÖNE + 1 GB INTERNET PAKETI

Paketteki dakkaları 3G arama için kullanabiliyorsun.Sana kalmış.

Bana kalırsa en iisi bu.

Faturalı hatta yeni geçiş yapacaksan her zaman hangi tarifede olursan ol faturan normalden 15 tl fazla gelir.Vergilerdir onlar.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

prokto bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı ben kamu pakedi kullanıyorum. 49TL her yöne 1200 dk. ben çok memnunum.çok konuşuyosan eğer bu güzel.

Kamu ben alabilirmiyim ? kamu personelı felan degilim .. sanırım 8-10 civarında bı ucret verirsek 5000 sms felan alabiliriz ??

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

eğer bi türksel iletişim merkezinde tanıdığın varsa alabilirsin kamu hattı.

Bu imza çok eskidi artık...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek

Vodafone 55TL olan paket iyi.Vodafone ve sabit hatlar bedava,Turkcell ve Avea'ya ayda 500 dk.Yalnız sms ücretli.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

prokto bunu yazdı:

eğer bi türksel iletişim merkezinde tanıdığın varsa alabilirsin kamu hattı.

Kamu çalışanı bir akraban, tanıdık bi arkadaş falan varsa da alırsın.Onun adına alırsın hattı kamu olur =))

Benim kızkardeşim kamu çalışanıdır.Askerde sağolsun bana bir kamu hattı alıp yollamıştı da onu askerdeyken kullanmıştım =))

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 1814 Toplam Mesaj: 8