En İyi Fm 2010 Türkçe Ekpaket ?
-
Beyler fm 2010 indirmeye karar verdim oyunu indirdikten sonra türkçe ekpaket da indrimeyi düşünüyorum aranızda oynayanlar varsa en iyisini önerebilirlermi çünkü genelde piyasada birçok türkçe ekpaket olur ama dandik kıytırık olur çoğu..
-
hacım cm 01-02 önerimdir. hiç vazgeçmem. yeni yama çıkardılar. haziran 2010. bu tarihte hangi takımda kimler varsa hepsi güncel kadro. aldım galatasarayı yeni transferler mevcut. şuan bile oynuyom (:
-
yok hocam yeni olsun taze olsun hep içimde bu oyunu oynamak vardı ama kısmet olmamıştı sınavdan sonra oynucam demiştim artık oynayabilirm :D
-
turksportal cıkartırdı genellikle türkçe ek paketlerini fakat bu yıldan itibaren çıkartmamaya karar verdiler sanırım fm 11 türkçe olarak gelicek
internette türkçesini aratırsan turksportal 09 un 10 a uyarlanmış hali mevcut onu bulup indirebilirsin
birde fm megapack var 2,6 gb yüz paketi onuda indirmeni tavsiye ederim tabi kota sorunun yoksa
-
zaten tek çıkan paket var o da fmgraphics tarafından çıkarıldı.
fmgraphics.net den indirebilirsin... v3 çıktı sanırım en son.
-
Tavsiyem kurma filan türkçe paket. İleride FmGraphics ten indirdiğin türkçe paketi Crush Dumps hatalarına neden oluyor. Oyununu zehir ediyor.
-
cm 03-04 faforim. hiç vazgecemedim :))