En İyi Guc Kaynagi, Power Supply
-
tamamen sahsi fikrimdir,
1- FSP
2- Zalman
3- Highpower
4- cooler master
5- a4 tech
-
bütün paramı ekran kartı işlemci ve rame yatırınca elimde 100 tl gibi bi bütçe kalmıştı güç kaynağı için.
ee mecbur alıcaktım bi psu yoktu.
şu ürünü aldım.. 6 ay filan oldu alalı.. daha bir kere yarı yolda bırakmadı sorun çıkarmadı :) Burda INCA yetkililerine teşekkür ederim.
-
kasamdaki 500w highpower
Bağlı olanlar:
twinfrozer II 560 super OC MSI
ASUS XONAR Essence STX ses kartı
4 adet fan:P
bir fan kontrolcüsü oda kasayla geldi (Zalman)
full hd tv bağlı makinaya çözünürlük dolayısıyla karta baya yükleniyorum oyunlarda-hd filmlerde vs.
AMD Phenom II x3 720 95w olması lazım max'ı
anakart Asus m4a78t-e
böyle yetiyor banamısın demedi. bir ara 2. bir monitör taktım 22' onda sapıttı oyun oynarken felan
22' likte skype'da konuşuyorum, diğerinde full hd most wanted 2 bir baktım grafikler kaydı :D
-
thermaltake'i unutmamak gerek
-
Thermaltake ile Xilence de güzel markalar hocam. Xilence kullaıyorum 500 W saolsun 2 yıldır teklemedi.
RunAway tarafından 29/Ara/12 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
aerecool strikex memnunum
-
Corsair kötü müdür arkadaşlar?
-
Asus güç kaynağı da güzeldir. Senelerdir kullanıyorum evde elektrikler gitti geldi ışıklar sönüp yandı 1 sn'den kısa sürdü ama bilgisayarın kapanması lazımdı 3 kişi aynı bilgisayarda pes oynuyorduk herşey kapanıp açıldı bilgisayar kapanmadı :) a4'ün yerine asus gelmeli bence.
@deja-vu
ASUS XONAR Essence STX ses kartı nasıl? Creative x-fi titanium kullanıyorum bir tane daha alacağım başka bir bilgisayara creative x-fi titanium veya titanium hd mi önerirsin ASUS XONAR Essence STX mi? Hi-fi ses sistemine bağlayacağım.