En İyi İp Bulma Programı Ne ?
-
arkadaşlar bana bir sitenin ip sini bulmak için bir pro lazım varsa eğer full sürümüyle birlikte verirmisiniz
-
programa ne gerek warki dosta ping www.siteadi.com yaz verir ipi
-
hoca tam olarak anlamadım açsana
-
baslat-calıstır-cmd enter sorada ping www.xxxx.xom yazıp enterlarsan ip yi alırsın ama önemli olan aldıktan sora bişiler yapabilmek :)
-
bak bende ilk başlaıpımda salak salak program arıyordum :)
başlat/çalıştır cdm yaz enter
site ipi bulacaksan ping site adı
şahıs ipi bulacaksan netstat -n yaptığında çıkar ama karşındakiyle ufakta olsa bir veri alış verişi olması lazım -
site degılde kısnın ıp sını almak ıcın verı alısverısı yanı resım fln gonderdıgımız ddddde yada yazıstıgımızda albılıyormuyuz??
-
kardeş netstat -n yazdım
,
ıpler cıktı ama ona aıt olanın hangısı oldugunu nerden anlıyacam
bırsuru ıp var
-
dos'da netstat -a/-s/-bn komudu/komutlari tcp/udp portlari kullanip baska biryere baglanti saglayan servisler listelenir(komuta göre sadece ip veya tam adres gösterir). dosta baglantilari görüntüledigin'de hangi pid'nin(yani servis,programm vesayre...) hangi port ve ip'ye baglandigini görürsün.messenger mesela senin lokal adresin bir port acmis - remote adres'deki ip ve port'a baglanip dosya gönderiyorsun. aktiv olan pid'leri görmek icin taskmanager'e bakabilirsin.
en kolay yolu biraz his'lerine bilgine ve mantigna güvenip, netstat-a 'ya bakarak port'lari incelemendir. -
www.google.com a gir abu, portlist ara, sonra ip lerin yanindaki portlara bak, o port hangi program tarafindan kullaniliyomus ooren, msn se msn, operaysa opera, ip sini ogrenmek icin siteleri pingleyip ip ban yeme sansini arttirmanin da alemi yok zaten.
-
bak dostum yazıda çıkmaz cam gönder bir veri gönder o an netstat -n yap şimdi onun ipi olduğunu nasıl anlayacaksın türkiye genelde 80 ile başlar 81 85 83 v.s v.s ordan anlarsın birde sonun entablished (böyle bişi) yazar o onun ipidir. yada küçük bir program vardı ben ilk başladığımda buzul verdiydi :)) programı upload ettim al link bu burda daha kolay ipleri takip edersin...
http://www.hemenpaylas.com/download/784379/xns5.zip.html
nerden nereye önceden yardım isterdim şimdi yardım ediyom heuheu :))) -
bu çok küzel http://www.hemenpaylas.com/download/869272/qertenqelex.rar.html
Toplam Hit: 5360 Toplam Mesaj: 11