En İyi ÖSS Yayınları
-
amkdumun öss sig ttikçe yaklaşıyo gerçi çok var daha ama lise 1 de uyuduk karpuz gibi hiç bi konuyu bilmiyom şimdde zor konualr geldi üzerimize daha çok birikmeden halledelim dedim önericeğiniz yayın evi varsa hangisidir bu arada fen öğrencisiyim
-
Matematik konusunda Tümay yayınları Matematik 1-2-3 iyidir konu anlatımları soruları güzel.
-
Tümay Rulzzzz:) Güvenderin sos2 soruları çok güzel, Tümay yayınları ve final gerisi boş :)
-
Düşüncelerinze saygılıyım ama hayatımda tümay kadar öküz konu annatan bir kitap görmedim konu anlatımı yeirne örnek veriyo onu ezberle diyo ben böyle bir eğitim stili görmedim meb den öğrensen daha iyi sana o kadar söliyim güvender ve fem yayınları bence en kaliteli yayınlar ayrıca ertem in 2. seti de çok kral testleri var
-
Benim zamanımda Zafer yayınları vardı bi de final ben bu ikisini kullanmıştım. Tavsiye ederim.
-
hoja oss konusunda tecruben baya var :D
matematik=birey (konu anlatımı muthiş)
mef (soruları cok degisik biraz zor ama)
fizik kimya biyoloji=hepsinde mef yayınları hem konu anlatımı olarak hemde soru bankası olarak
hepsi tam oss duzeyinde ne zor ne kolay diger kitaplarda sacma sapan oss sistemiyle yakından
uzaktan alakası olmayan sorular ve anlatımlar varr..size tavsiyem sınava girmeden once oss tarihini
inceleyin biraz adamlar hicbir zaman coz zor veya cok işlem icerern soru sormuyo hepsi yoruma dayalı..
herkese öss de başarılar.
-
Güvender önceden çok iyiydi ama şimdi tavsiye etmem..
Zafer yayınları baya bi zor oluyor Benim tavsiyem Final...
-
final zirve FEM başka varmı ?
Toplam Hit: 3088 Toplam Mesaj: 8