folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En İyi ÖSS Yayınları

En İyi ÖSS Yayınları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    amkdumun öss sig ttikçe yaklaşıyo gerçi çok var daha ama lise 1 de uyuduk karpuz gibi hiç bi konuyu bilmiyom şimdde zor konualr geldi üzerimize daha çok birikmeden halledelim dedim önericeğiniz yayın evi varsa hangisidir bu arada fen öğrencisiyim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Matematik konusunda Tümay yayınları Matematik 1-2-3 iyidir konu anlatımları soruları güzel.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Tümay Rulzzzz:) Güvenderin sos2 soruları çok güzel, Tümay yayınları ve final gerisi boş :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Düşüncelerinze saygılıyım ama hayatımda tümay kadar öküz konu annatan bir kitap görmedim konu anlatımı yeirne örnek veriyo onu ezberle diyo ben böyle bir eğitim stili görmedim meb den öğrensen daha iyi sana o kadar söliyim güvender ve fem yayınları bence en kaliteli yayınlar ayrıca ertem in 2. seti de çok kral testleri var

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    Benim zamanımda Zafer yayınları vardı bi de final ben bu ikisini kullanmıştım. Tavsiye ederim.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hoja oss konusunda tecruben baya var :D

matematik=birey (konu anlatımı muthiş)

mef  (soruları cok degisik biraz zor ama)

fizik kimya biyoloji=hepsinde mef yayınları hem konu anlatımı olarak hemde soru bankası olarak

hepsi tam oss duzeyinde ne zor ne kolay diger kitaplarda sacma sapan oss sistemiyle yakından

uzaktan alakası olmayan sorular ve anlatımlar varr..size tavsiyem sınava girmeden once oss tarihini

inceleyin biraz adamlar hicbir zaman coz zor veya cok işlem icerern soru sormuyo hepsi yoruma dayalı..

herkese öss de başarılar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güvender önceden çok iyiydi ama şimdi tavsiye etmem..

Zafer yayınları baya bi zor oluyor Benim tavsiyem Final...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    final zirve FEM başka varmı ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3088 Toplam Mesaj: 8