En İyi Seo Ya Sahip Ücretsiz Web Sitesi Alt Yapısı Hangisi
-
Bir blog tarzı site oluşturmak istiyorum fakat blogger da istediğim hiti elde edemiyorum bir türlü , haberi yazıyı ilk ben yazsam da arattıgımda farklı sitelerin öne çıkmasını bırakın adam farklı kelimeler kullanarak yazmış yine benim önüme çıkıyor.
Host üzerinden wordpress ile seo eklentisi sayesinde ne haber girsem aynısı şak diye google da aradığımda 1. sırada olmadı 2. 3. sırada çıkabiliyorum.
Fakat para vermek istemiyorum elimde bir çok domain var bunları ücretsiz bir servise bağlayıp artık sadece ( Çalışmaya başladığım için ) izin günlerimde yada 15 20 dk bişiler yazıp çıkmak istiyorum bu sebeplede profesyonel şekilde host yada reseller alıp yedeği ile bilmemnnesi mysql ı ile uğraşmak yerine ücretsiz bir servis arıyorum.
Kısaca : ücretsiz , wordpress in seo su ile kapışabilecek hangi alt yapı vardır ?
tumblr ?
blogger ( ya ben gerizekalıyım yada bloggerin seo su bok gibi )
blog.com ?
....... ? veya ?
tek istediğim o haberi dünyada ilk ben girdiysem google aramalarında ilk ben çıkayım , bloggerde sitem sanki hiç yokmuş gibiydi aylar geçmesine rağmen.
-
blogger o zaman başka alternatif yok çünkü.
başta çıkma olayı ise karışık kanka şimdi. hiç olmayan şeyi eklersin tamam ama onu kimse aramıyorsa sana gelmez. sen direk başlığı arıyorsundur ama arama şekline yönelmelisin.
-
ilk sen girdin diye en üstte sen çıkcan diye birşey yok hocam
-
Kreyzi bunu yazdı
blogger o zaman başka alternatif yok çünkü.
başta çıkma olayı ise karışık kanka şimdi. hiç olmayan şeyi eklersin tamam ama onu kimse aramıyorsa sana gelmez. sen direk başlığı arıyorsundur ama arama şekline yönelmelisin.
problem şu az çok anlatmışımdır belki , onikihaber domainine çok güzel bir şekilde haberleri kendimiz sıfırdan yazdıgımız halde hiç yok gibiydik. ( blogger )
sonra wordpress e deneme amaçlı kuydugumda ne konu açsam hep ilk 10 da gördüm.
fakat çökmelerle ddoslarla , veya uzun yedek almalarla uğraşmak istemiyorum
blogger da o kadar kasmamıza ragmen herşey boşa gitmişti aynısı olsun istemiyorum , haftada 1-2 bişi gireceğim oda havaya gitmesin.
-
snnyk bunu yazdı
ilk sen girdin diye en üstte sen çıkcan diye birşey yok hocam
hocam biliyorum da bariz çok büyük fark var yani ne yazarsak yazalım 1. sayfada çıkmıyorduk bak atıyorum başlık
pembe tavşanların küçük kardeşleri ( saçmada başka yok diyelim bizden başka yazan )
bunu attık sonra bu başlığı aratıyorum google da biz hariç saçma sapan tüm siteler çıkıyor
fakat wordpress de şak 1. sırada çıkıyoruz
şimdi niye arasında dağlar kadar fark var 1. , 2. de bloggerdan iyisi yokmudur şimdi.
-
tumblr
-
Ben birşey aradığımda nerdeyse hiç tumblr görmüyorum (gifler falan dışında) wordpress uzantılı nadir wordpress alt yapısı epey var ama forum da wordpressle kapışır. Genellikle ama mutlaka blogspot çıkar. Özel alan adına göre sıralarsak wordpress önde ama mesela tahribat da wordpressten önce anlatabiliyomuyum :) özel alan sonuçta nekadar yükselirsen nekadar kendin kasarsan o kadar çok seo. Ama hazır olsun diyorsan blogspot kesinlikle(blogger işte)
-
up , sonuc cıkmazsa wordpress asılcam gene reseller alıp
-
DLE
-
kalibre bunu yazdı
DLE
hocam olayı tamamen yanliş anlamışsın
-
PanxeR bunu yazdıkalibre bunu yazdı
DLE
hocam olayı tamamen yanliş anlamışsın
Abi wp yerine DLE kur diyorum ben. seo altyapısı bakımından çok iyi. zaten seodan az çok anlayan bütün insanlar wp'den uzak duruyor