En İyi Televizyon Ve İnternet Paketi Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek

Şuana kadar hep kablo TV ve superonline fiber kullandım. Yeni eve geçmemle beraber bu saçmalıktanda kurtulmak istiyorum.      

Televizyon olarak direk zaplayıp seçebileceğim güzel dizilerin filmlerin ve görüntü kalitesinin iyi olduğu bir seçenek, internet olarakta çok download yapma ihtiyacı olmadığım fakat 12GB kotalıda olmasın istiyorum :D Kullanan arkadaşlar önerileriniz neler Digiturk ve Dsmart var göz önünde yorumlarınızı bekliyorum.

Edit : Gizli olmasın herkes faydalansın

Korkmayın canım hayal edin..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Arastirdim digiturk + internet alacaktim ama digiturk bayisi internetin verimsiz oldugunu ve sorun cikardigini soyledi tavsiye etmedi. Bende digiturk aldim sadece. 50 tl veriyorum film + dizi paketi var. Kutuyu internete bagladim ve diledigin yerde sistemiyle film dizi vs izliyorum ben memnunum..

eray tarafından 16/Şub/15 19:30 tarihinde düzenlenmiştir

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Digiturk ve Dsmart e bulaşma. Digiturk de lig tv nin tff ile olan maç yayın anlaşması bu yaz bitiyor diye biliyorum sonrasında kim alır belli değil. Dsmart ta ise artık avrupa kupası maçları yok ve bu maçlar en az 3 yıl tivibu da olacak. Digiturk ve Dsmart maç dışında alınmaz zira özel kılan birşey yok. Sinemadaki filmler oymanıyor yeni sinemadan çıkmış filmler ise her izlemede ancak film başı sinema biletine yakın para verip izlenebiliyor.

Digiturk ve Dsmart da özellikle de dijitürkte reklam sms leri, otomatik aramalar gibi illAllah dedirten çok uygulama var.

Tavsiyem fiber varsa şaşma kullanmaya devam et ve adsl de olsa ne olursa olsun internetin sınırsınz olsun. Otomatik download yapan harici harddisklerden al sen evde yokken istediğin diziyi, filmi indirsin eve gelince izle. Reklam çıkınca ileride sarabilirsin keyfin bozulmaz.

Tv alacaksan da kesinlikle dlna ve iptv destekli olsun. kablosuz ağ bağlantısı ve harici disk desteği olursa daha da iyi olur. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek

Sağolun hocalar çokta masraflı olsun istemıyorum interneti çok kullanmıcam dediğim gibi , hergün gittiğim bi ev olmıcak gittiğimde rahat rahat televizyonda ne varsa izleyeyim bi yandanda internetim olsun dedim. ikisini ayrı yaparsam 100 liradan aşağı çıkamam sanırım. Gerek varmı derseniz yok bende ona göre en uyguna bakıyorum..

Korkmayın canım hayal edin..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

Turkcell TV+ almada ne alırsan al.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Kablo tv varsa yapıştır iyi paketleri var biz evde kullanıyoruz. Televizyonla aram yok ama internet iyi

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
Toplam Hit: 1201 Toplam Mesaj: 6