folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder En İyi Video Sıkıştırma Programı Hangisidir ? Video Paylaşımı Yapıcam Da

En İyi Video Sıkıştırma Programı Hangisidir ? Video Paylaşımı Yapıcam Da

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar video nun kalite ve formatını değiştirmeden avi yada divx filimleri direkt zipler gibi en iyi sıkıştıran program hangisidir ? bir keresinde bir video indirmiştim 80mb zip den çıkardığımda 800mb olmuştu onun gibi bir şansım varmı ?

( not amacım paylaşmak oldu için bu hızla   ( 24kbs upload )  dvd filimler 2-3-4 gb oldu için  ne gibi bir çözüm önerirsiniz )  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    sanırım .avi formatları ziplendiğinde boyutu baya bi küçülüyodu.ekran görüntüsü kaydedenlerin videoları var 2mb. civarında.zip den çıkardığımda 40 mb falan oluyodu.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:
    -----------------------------
    sanırım .avi formatları ziplendiğinde boyutu baya bi küçülüyodu.ekran görüntüsü kaydedenlerin videoları var 2mb. civarında.zip den çıkardığımda 40 mb falan oluyodu.
    -----------------------------

bende işte narkozMRT nın cs videosunu indirdim rapidden 95mb dı 10mb ı program 80 i video ama zip den çıkınca 800mb olmusdu bayada uzun video o kadar nası sıkıştırdını sordum meslek sırrı demişti  :(  

Toplam Hit: 2655 Toplam Mesaj: 3