En Kısa Yoldan Kızdan Nasıl Ayrılabilirin Piskolojik Sorunları Varda
-
takıntılı bir kızsan ayrılmak istiyorum onuda başa sarmadan nasıl ayrılabilirim bu konuda tecrübe deneyimi olab bir arkadaş yardımcı olabilirmi :(:(:
-
Sana birkaç soru sormak istiyorum:
1-Bu kızı seviyor musun?
2-Seviyorsan niçin ayrılmak istiyorsun?Sevgilinin yanında olmak zorunda hissetmiyor musun kendini?
-
Takıntılı bir kız olduğuna göre eğer sen onu terkedersen bir zararı dokunabilir sana.
Onun için sen onu bıktır bir şekilde, üzmeden kırmadan senden hoşlanmamasını sağla. Nasıl yaparsın bilmem ama en az zararla ayrılman için onun seni terketmesini sağlaman lazım.
-
bak onun sewmedii şeyleri yap git başka kızlara göz kırp biras...
Olmadı çok ağır konuş "siktr ol git sewmioyorum seni pis oross... " fln de laflarınla ağlat artık sana " sktr git eşşooooğlueşşek" diyene kadar devam et xD...
-
istediği kadar psikolojik sorunları olsun bence karşına alıp konuştuğun zaman seni anlicaktır. Sonuçta sorunlu olabiilir ama salak değildir.
-
hacı kız bana küfür ediyor a.g neler diyor ne ahlaksız teklifler yapıyor ben sevgi muhabbetini gectim ve ayrıldımda şimdi ne arıyor ne soruyor
en son bogazına sarılıp duvara yapıştırdım şimdi halloldu sorun şiddet bazen herşeyi çözüyor ya
tavsiyeleriniz için cok teşekkürler
-
karşına al,gözlerinin içine bak sonra biraz gülümse o da sana tebessüm edince büyük harflerle şunu söyle
SİKTİR GİT