folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder En Kısa Yoldan Kızdan Nasıl Ayrılabilirin Piskolojik Sorunları Varda

En Kısa Yoldan Kızdan Nasıl Ayrılabilirin Piskolojik Sorunları Varda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    takıntılı bir kızsan ayrılmak istiyorum onuda başa sarmadan nasıl ayrılabilirim bu konuda tecrübe deneyimi olab bir arkadaş yardımcı olabilirmi :(:(:

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Sana birkaç soru sormak istiyorum:

1-Bu kızı seviyor musun?

2-Seviyorsan niçin ayrılmak istiyorsun?Sevgilinin yanında olmak zorunda hissetmiyor musun kendini?

Pragmatism&Realism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Takıntılı bir kız olduğuna göre eğer sen onu terkedersen bir zararı dokunabilir sana.

Onun için sen onu bıktır bir şekilde, üzmeden kırmadan senden hoşlanmamasını sağla. Nasıl yaparsın bilmem ama en az zararla ayrılman için onun seni terketmesini sağlaman lazım.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

bak onun sewmedii şeyleri yap git başka kızlara göz kırp biras...

Olmadı çok ağır konuş "siktr ol git sewmioyorum seni pis oross... " fln de laflarınla ağlat artık sana " sktr git eşşooooğlueşşek" diyene kadar devam et xD...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    istediği kadar psikolojik sorunları olsun bence karşına alıp konuştuğun zaman seni anlicaktır. Sonuçta sorunlu olabiilir ama salak değildir.

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

hacı kız bana küfür ediyor a.g neler diyor ne ahlaksız teklifler yapıyor ben sevgi muhabbetini gectim ve ayrıldımda şimdi ne arıyor ne soruyor

en son bogazına sarılıp duvara yapıştırdım şimdi halloldu sorun şiddet bazen herşeyi çözüyor ya

tavsiyeleriniz için cok teşekkürler

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

karşına al,gözlerinin içine bak sonra biraz gülümse o da sana tebessüm edince büyük harflerle şunu söyle

SİKTİR GİT

Toplam Hit: 1253 Toplam Mesaj: 7