En Kolay 300 Milyon
-
Ewet arkadaşLar merak ettim beLki saçma qeLebiLir ama en koLay we en basit şekiLde 300 m nasıL buLurdunuz. Bana Lazım da :) ehLiyet için :P
-
vallaha yol cok hoja sen istedikten sonra .ooooo
hem sigortam bilem yapıyolar.. -
Git 2 - 3 adama websitesi yap, git templatemonsterdan indir template i 2 dk da photoshopda uyarla, resmi arkaplan olarak yasla sayfaya, dreamweaver yada frontpage de de yazilari yaz gec git ya.
-
bak bu söyleyeceklerimi daha önce de söylemişlerdi forumda. Şimdi hacım en kolay yol camiye yardım bahanesiyle para toplamaktır. Gidiyorsun cuma günü camiye. Namazını kılıyorsun (yada kılıyormuş gibi yapıyorsun) daha sonra cemaat çıkarken caminin önünde bir masanın üstüne karton kutu koyuyorsun. Camimize yardım edin, Allah razı olsun diyerekten cemaatten para yopluyorsun. 5 dakika içinde elinde yaklaşık 200 ytl para oluyor :) tabi cemaatin kalabalığına göre değişir ;))
-
bi eleman vardı kız sewdasına bole bişe açmışdı..ama konu nie geyikde?? neyse git loto oynama kazı kazan oyna her oynadığında bi milyon cıkar ama sen sadece 500 biniyle bi tane daha alcaksın 500 bin artdıra artdıra gelcek aya 300 milyon elinde(madem konu geyiqde):D yada gir bi işe çalış a.q elin ayaaan tutmuyomu hazırcı olma..
-
hocam bu işin en kolay yolu çıkcan alsancak'a bi gece orda takıl 400 500 elde edersin eğer elde edemezsen ya çok kıllısındır, yada işi bilmiyondur ama tepeciktede iyi iş var
-
auhauauanduahuahudamduadhauhduahduahu yarıldım laaaaaaaaaan
Toplam Hit: 870 Toplam Mesaj: 7