En Son Çıkacak Oyunları Oynamak İçin Uygun Ram + Ekran Kartı Önerisi?
-
beyler şöyle en son çıkan ve 1-2 yıl içinde çıkacak olan oyunları rahatça oynuyabilmem için ram ve ekran kartı lazım.ram büyük ihtimal 2gb olacak işlemcim amd athlon 64 X2 Dual 4600+, aşşa yukarı bi fiyatınıda verebilirseniz mümkünse. bütçem 200-300 lira arası tavsiyelerinizi bekliyorum...
-
O elindeki sistemle değil bir yıl, yarın çıkacak oynu bile oynatamayabilirsin. Garanti veremem. Tek söyleyebileceğim alabildiğin kadar yüksek al. En son desteklediği hadde daya paran varsa.
GTA-4 çıktı yeni bilen bilir 4 çekirdekli işlemci istiyo. Dolayısıyla teknolojinin bir yıl sonrası ne olur bilinmez.
-
Hocam simdi oyun oynayacaksan .. guzel bir dassakli ekran karti alman lazim ben nvdia 9600 gt kullaniyorum. suan acamadigi oyun yok .. gta 4 duda makinaya kurdum .. 1680 cozunurluk sorunsuz cekilde oynadim makinamin ozellikleri 4 cekirdek,6 gb ram, bu sekilde ama ekran kartini sana tavsiyem 9800gt al ..
-
ne kadara patlar ki işlemci almayı düşünmüyordum orta yollu ama gta ve çıkacak türevi oyunları kaldırsın ne bilim cod world of war gibi işlemcim amd athlon 64 X2 Dual 4600+ olmazsa işlemcide alabilirim.. aşşa yukarı ne kadara patlar kazıklanmayalım sonra tecrübesi olan arkadaşlar
-
hoca valla :D islemciye girersen anakartta degisecek biliyon:) Qquad alirsan eger :) biraz bir kiyman lazim benim gibi soyle diyeyim ben sadece islemci ile anakarta 750 ytl ye yakin bir para verdim:) ram,ekran karti bunlar disinda :) ekran kartinada 9600 gt alirsan fiyati suan 225 ytl :) sana 1000 ytl ye patliyor:)
Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 5