folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder En Son Çıkacak Oyunları Oynamak İçin Uygun Ram + Ekran Kartı Önerisi?

En Son Çıkacak Oyunları Oynamak İçin Uygun Ram + Ekran Kartı Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    beyler şöyle en son çıkan ve 1-2 yıl içinde çıkacak olan oyunları rahatça oynuyabilmem için ram ve ekran kartı lazım.ram büyük ihtimal 2gb olacak işlemcim amd athlon 64 X2 Dual 4600+, aşşa yukarı bi fiyatınıda verebilirseniz mümkünse. bütçem 200-300 lira arası tavsiyelerinizi bekliyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

O elindeki sistemle değil bir yıl, yarın çıkacak oynu bile oynatamayabilirsin. Garanti veremem. Tek söyleyebileceğim alabildiğin kadar yüksek al. En son desteklediği hadde daya paran varsa.

GTA-4 çıktı yeni bilen bilir 4 çekirdekli işlemci istiyo. Dolayısıyla teknolojinin bir yıl sonrası ne olur bilinmez. 

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hocam simdi oyun oynayacaksan .. guzel bir dassakli ekran karti alman lazim ben nvdia 9600 gt kullaniyorum. suan acamadigi oyun yok .. gta 4 duda makinaya kurdum .. 1680 cozunurluk sorunsuz cekilde oynadim makinamin ozellikleri 4 cekirdek,6 gb ram, bu sekilde ama ekran kartini sana tavsiyem 9800gt al ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    ne kadara patlar ki işlemci almayı düşünmüyordum orta yollu ama gta ve çıkacak türevi oyunları kaldırsın ne bilim cod world of war gibi işlemcim amd athlon 64 X2 Dual 4600+ olmazsa işlemcide alabilirim.. aşşa yukarı ne kadara patlar kazıklanmayalım sonra tecrübesi olan arkadaşlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca valla :D islemciye girersen anakartta degisecek biliyon:) Qquad alirsan eger :) biraz bir kiyman lazim benim gibi soyle diyeyim ben sadece islemci ile anakarta 750 ytl ye yakin bir para verdim:) ram,ekran karti bunlar disinda :) ekran kartinada 9600 gt alirsan fiyati suan 225 ytl :) sana 1000 ytl ye patliyor:)
Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 5