En Ucuz Domain
-
en uygun domain hangi sitelerde hocalar sabahdan beri faaiş fiyatlar görüyorum
-
Farkli kredi kartlari ve mail adresleriyle godaddy 3-4 tl ye aliniyor herzaman bi kampanyasi oluyor. Bi yil sonra yenilemede geciriyor sadece :)
-
https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=godaddy+2tl&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
2 lira 20 kurusa alabilirsin
sonraki yıllarda 10 dolar falan. normal fiyatı. aslında geçirmiyo, TL ye çevirince çok oluyo
ayrıca, ilk başta iki yıllık alırsan 25 lira falan tutuyo. yıllık 12 liraya almış oluyosun yine iyi.
kullanmadım ama, domainin yanında ücretsiz birkaç tane email ve tek sayfalık hosting gibi bişeyde veriyo godaddy.
-
1and1.com herkes sorunlu diyor ama ben şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. 2. senesinde fiyat bayağı artıyor.
buradan alırsan bilgilerini doğru gir. yoksa elinden geri alabilirler :)
edit: anasayfada 0.99 dolar diyor ama alanadını almaya çalışınca da 10dolar diyor
mrkps tarafından 18/Şub/17 22:47 tarihinde düzenlenmiştir -
bütün heryerde fiyatlar faiş çıkıyor :) bahsettiginiz tüm sitelere girip sonra konu açtım banamı garezleri var
-
mrkps bunu yazdı
1and1.com herkes sorunlu diyor ama ben şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. 2. senesinde fiyat bayağı artıyor.
buradan alırsan bilgilerini doğru gir. yoksa elinden geri alabilirler :)
edit: anasayfada 0.99 dolar diyor ama alanadını almaya çalışınca da 10dolar diyor
Gecen sene 1 dolar gibi bir fiyata transfer etmistim ama bu sene yenileme icin 18 dolar istediler.
+
Sorunlu bir firma degil, sadece panelleri farkli.
telekom tarafından 19/Şub/17 04:29 tarihinde düzenlenmiştir