En Ucuz Domain Nerededir?
-
Ben domainlerimi hep ihs'den almaktayım. Ancak bir kere olsun indirim yapmadılar sağolsunlar.
Hala önemli bir domain olursa yine ordan alırım gerçekten sağlam bir yer ancak ucuz güvenilir anlaşılması kolay domain şirketi hangisidir.
Ayrıca İş Bankası vadesiz hesabımdan sanal kart açtırarak yabancı firmalardan domain alma şansım var mı?
-
Godaddy sanırım en ucuzlar arasında ancak bir kere domain almıştım oradan domain parasını geri verip domaini kendileri regledi. Sebebini anlamadım.
Düzenleme: Heleki böyle ucuz domain Türk firması var ise daha harika olur.
kadirozdemir tarafından 19/Oca/13 12:37 tarihinde düzenlenmiştir -
kadirozdemir bunu yazdı
Godaddy sanırım en ucuzlar arasında ancak bir kere domain almıştım oradan domain parasını geri verip domaini kendileri regledi. Sebebini anlamadım.
O ney la.! ismi neydi o domainin merak ettim :)
-
coLin bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
O ney la.! ismi neydi o domainin merak ettim :)
Hotfile zamanında almıştım hocam. Kısa bir süre adult ile ilgilenmiştim. Adulthotfile mı ne o tarz birşeydi. AbdullahAzad ile almıştık hatta bir süre yayın yaptık sonra pat diye domainin parasını verip domaini hesaptan aldılar anlamadım.
-
godaddy den kampanyalar dışında domain alınmaz.o nası bi paneldir amına koyim ya? dünyanın en büyük domain registerer isin utanmıyomusun böyle sikindirik, yavaş, alakasız mal bi panel sunmaya.be anasını siktiğimin çocukları.
maskot kızınızı sikiyim sizin, orrospu çocukları.
-
lalada bunu yazdı
godaddy den kampanyalar dışında domain alınmaz.o nası bi paneldir amına koyim ya? dünyanın en büyük domain registerer isin utanmıyomusun böyle sikindirik, yavaş, alakasız mal bi panel sunmaya.be anasını siktiğimin çocukları.
Hocam bence aen maskota .... Yer ariyon :)
-
lalada bunu yazdı
Aynı şekilde o panellerinden dolayı sevmiyorum hocam. İngilizcemiz yok yani translate ile anladığımız kadarı ile. Sorun yaşatmayacak.Domaini aldıktan sonra nssini değiştirip sadece uzatmak istersem gidip ödememi yapim. Bu kadarı lazım.Domain de bilesorun yaratan firma benim için sorunludur. Alt üstü regleyip yıl boyunca panelimde kalacak ödeme geldiğinde ödemesini yapacağım.
-
ucuzunu bilmiyorum ama host başka firmada olucak. domain başka firmada. ben domainleri isim tescilden alıyorum. bu gune kadar bir sorun yasamadım. ucuzmu bilmiyorum. reseler başka firmada.
uzak durulacak bildigim en sorunlu firma ixirhost. şimdi nasıldır bilmiyorumda. adamlar bakkal işletiyor sanki saat 6 da kapatıyorlar :)
-
NuLL29 bunu yazdı
ucuzunu bilmiyorum ama host başka firmada olucak. domain başka firmada. ben domainleri isim tescilden alıyorum. bu gune kadar bir sorun yasamadım. ucuzmu bilmiyorum. reseler başka firmada.
uzak durulacak bildigim en sorunlu firma ixirhost. şimdi nasıldır bilmiyorumda. adamlar bakkal işletiyor sanki saat 6 da kapatıyorlar :)
Resellarım var hocam dediğin şekilde yapıyorum bende. Megatr den hizmet alıyordum Yasin abiye geçtim şimi VideoJockey'e. Resellarda sorunumuz yok. Domain de de yok aslında ama her deomine 16 TL vermek içinden gelmiyor :). Şu an aklımda almam gereken 3- 4 domain var işte 1 dolara sağlam yer var ise iyi olur.