En Ucuz Domain Nereden Alinir Simdi?
-
Merhaba beyler, .net uzantili domain en ucuz nerden alinir? networksolutionstaki kampanya bitmis galiba. varmi bildiginiz?
not: .net olucak bak, godaddy sadece .com indirim kuponlari yapiyo.
-
namecheap 5TLye veriyodu :D
-
2 liraya bile regleyen var.
-
namecheap .net reglemiyor. r10 isi degil, kendi adima olcak hocam.
-
hocam r10'da godaddy indirim konusu var. gerçi gogıla yazsan yine çıkar site
godaddyindirim.com mu ne öyle bişi.
ama .net için indirimler genelde cuzi oluyor godaddyde 2-3 dolar filan indirimi oluyor.
-
DarkFall bunu yazdı
namecheap .net reglemiyor. r10 isi degil, kendi adima olcak hocam.
r10 işi ney la? adam regleyip senin hesabına transfer ediyor.
-
DarkFall bunu yazdı
Merhaba beyler, .net uzantili domain en ucuz nerden alinir? networksolutionstaki kampanya bitmis galiba. varmi bildiginiz?
not: .net olucak bak, godaddy sadece .com indirim kuponlari yapiyo.
solution network 0.50 cent kampanyası vardıda halaa code u redeem yapabılıyorsunuz ama paypal sonrası ben alamadım acıkcası 34 dolara yukselıyor r10 da bu sekılde satan varmıs 2 tl e satanlar nasıl satıyor bılemıyorum.
Guvenemedım daha once r10 dan 1 tl e almıstık domaın50 kadar 1and1order fırmasından patladık sonra paypalhack mı yapmıslar sıtede acık mı ne varmıs
-
Şimdi eğer toplu bi şekilde backlink kasmak için felan alacaksan araştır indirim kuponlarını bi ton bulursun.
Ama yok kendin çin önemli bi domain alacaksan ucuz diye sikimsonik yerlerden alpta sonra burada dert yanma.
özellikle domainde yabancı sitelerede dikkat edeceksin.
2 gün sonra gelir yok nüfus cüzdanı fotokopisi yok siz gerçekmisiniz diye bi başlarlar kendinden soğursun amk.
Eğer tek 1 tane alacaksan git sağlam türk firmasından domaini, sağlam yabancı firmadan da hostunu al
-
Domaini ucuz almak için registrar olma şartlarını incelemiştim de ciddi maliyet 3500 dolar kuruluş için 4000 dolar da kuruluştan sonra ve her sene için istiyorlar. (Aslında 10 kişi fln toplanıp kuralım diyen olursa düşünürüm)
2 dolara nasıl satılıyor merak ettim
öle 2 TL ye satanlar bana fırsatçı gibi geldi, millet kafa yorsun guzel domainleri kendimize toplialım gibi bir mantalite olabilir =)
HolyOne tarafından 10/Ağu/13 23:01 tarihinde düzenlenmiştir