En Ucuz Msj Tarifesine Sahip Gsm Şebekesi? (Edited)
-
slm ya benim şöyle bi poblemim var.. şimdi osys den sora kız arkadaşımla aramıza 627 km girdi :) yani başka şehre ben başka şehre... haliyle görüşemioz ve msja saldııyo... onada kntur hayretmiyo... tukcell hazır kart kullanıom.. acaba diğer şebekelerin daha hesaplı br tarifesi var mıdır?.. bide telsimin bi servisinde belirli bi saatten sonra msj bedava die bişe duydum.. varmı böle bişe?.. eminim ki camiamızda böyle bi sorunla karşılaşmış bir çok mürid arkadaş vardır.. bi el atın şu işe hadi thanx...
-
aycell bir msj=1 knt.
aycellden aycelle dk. 2
aycellden ev telefonlarına dk. 5
aycellden diğer gsm operatorlarına dk. 11 knt.
Saygılarımla:)
-
aycell güzelmiş ya... baba telsmin olayını bilen var mı ya ?...
-
telsimde düşüşte oldugu icin şimdi turkcell'inki gibi bişey cıkartıyo hani kontorbizden olayı varya onun bi değişiği gerci sadece ismi değişik
telsimde: faturalı hatlardan wap bedava suan icin.
baska bişeyde bilmiyorum bide diğer gsm servislerinede dk. 1 knt diyebiliyorum -
Biraz yarım yamalak bilgi olacak ama bir kız arkadaşım telsim hat almamı söylemişti ki T yazıp telefon numarasını yazıp bir servis nosu war oraya yolladığında karşındakine bir evet hayır smsi geliyor kabul ederse size bedava konusma olanagi sat olayı su bu yok guzel bir sey bence.
-
konuyla ilgili biraz daha net bilgisi olan yok mu yaw? ona göre bugun ya yeni hat alcam ya da kntr alcam....
-
ya turkcellde de var 2477 miydi neydi öle bişeydi ona
053XXXXXXXX (buraya kac knt. gitcekse) gönderiyosun sonra sana msj geliyo tekrar reply yapıp EVET yazıp gönderiyosun ve gidiyo işte telsimde de vardır muhtelemen cünkü hep telsim turkcellinkileri calıyoda onun icin :)) -
kontor yollama tukcell 2277 ayrıca teslime guven olmaz bosverin aycell harbi cok ucuz tafsiye edrim
-
SLM HACILAR NABERSİZ BAK BU TURKSEL BENİM AMIMA KODU BENDE AYSELE GECTİM SENDE AYSELE GEC VEYSELİ DÜSÜNME OK
-
ayceli arkadaşlar yazmış zaten telsimde cephesablı diye bişey var oradada msj bir kontor ama ögrenci belgesi istiyorlar.baba eger cok para veriyorsan bu işe mesela 50 milyonu geçiyorsa telsimin ceptransfer diye birtarifesi var o tarifede aylık 40 dakika konuştuktan sonra gece saat 11:30dan sonra şebeke içi aramalar bedava.yani sen şimdi gidip bir ceptransfer alacan(faturalı) kız arkadaşında gidip bir mycep hat alsın.saat 11:30dan sona sabaha kadar konuşun ne yapacan msj atmayı felan.inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Toplam Hit: 2427 Toplam Mesaj: 10