En Ucuz Ve Sağlam Yapı Malzemeleri (İnşaatçı Müridler Yardım)
-
evet sevgili müridler
Elimizde 550m2 bir alan var kapatmayı düşünüyoruz
İzalasyonlu
Tek katlı
kolonsuz
yüksek tavanlı
sağlam
Hangi inşaat malzemesi ile yapılmasını önerirsiniz vede kaç kuruş maliye eder bize kaba taslak önerilerinizi bekliyorum -
Bir mimara yada müteahhite gidilir, anlaşılınılır, yapılır..
-
müteahhite gitmek dha ii olur diye düşünüyorum..kolay gelsin arkadaşım..
-
Valla yarı insaatcı olarakdan o da teorik olaraktan sana;
Prefabrik bi yapı derdim ama 550 m2 oha aq, bu alanın tamamını kullanacsanız ya mutahaidlige soyunacaksınız yada muhedaitin biri ile goruseceksiniz. Ama anladıgım kadarıyla bu alan icine ufak bişi istiosunuz, urasmayayım diosanız prefabrik oneririm
-
değil inşaatçı müridleri tüm tbt'yi toplasan kolonsuz ve yüksek tavanlı yapı elde edemezsin kardeşim. inş. müh. 4. sınıfım sözüme güven ;) anca dıştan kolonlu bşiler yapabilirsin onunda astarı yüzünden pahalıya gelir
-
dıştan kolonlu prefabrike yapıdır sana tavsiyem. 15 günde teslim ederler. :)
izolasyon pahalıya patlar ona göre
http://www.uzmaninsaat.com.tr/tr/default.asp
-
tyler371 bunu yazdı:
-----------------------------değil inşaatçı müridleri tüm tbt'yi toplasan kolonsuz ve yüksek tavanlı yapı elde edemezsin kardeşim. inş. müh. 4. sınıfım sözüme güven ;) anca dıştan kolonlu bşiler yapabilirsin onunda astarı yüzünden pahalıya gelir
-----------------------------
abi tünel kalıp ile kolonsuz yapılamaz mı?? Tamam maliyet tavana vurur ama imkansız değil -
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------tyler371 bunu yazdı:
-----------------------------değil inşaatçı müridleri tüm tbt'yi toplasan kolonsuz ve yüksek tavanlı yapı elde edemezsin kardeşim. inş. müh. 4. sınıfım sözüme güven ;) anca dıştan kolonlu bşiler yapabilirsin onunda astarı yüzünden pahalıya gelir
abi tünel kalıp ile kolonsuz yapılamaz mı?? Tamam maliyet tavana vurur ama imkansız değil
e ben ne dedim?