En Uygun Fiyatlı Şekilde Alabilceğim Vpn Hizmeti
-
merhaba uygun fiyatlı bir vpn arıyorum sizin kullandıgınız aylık cüzzi miktar isteyen biryer varmı
-
Opera tarayıcı. VPN bedava.
-
Müridlerden biri ücretsiz veriyordu hocam ona bakabilirsin belki. Onun haricinde digitalocean'dan ufak bir sunucu alıp kendinde kurup kullanabilirsin. Hatta arkadaşlarına filanda verirsen 2-3 lira ya sunucuyu beleşede getirebilirsin. Ama onun haricinde ben ZenMate'i kullanışlı buluyorum ona bakabilirsin.
-
https://www.arubacloud.com/vps/virtual-private-server-range.aspx
aylık 1 dolara vps alıp, içine vpn kurabilirsin. pek birşey bekleme ama iş görür.
RockZs tarafından 23/Ara/16 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
vps zorda kendi içinde vpn özelliği olan uygun sunucu yokmu
-
dostum durumun yoksa pm at bana bi vpn accountu veriyim takıl
-
ben 1 yıllık zenmate almıştım
mesela mobilde zenmate kullanılmıyor şu an pre olduğum halde.
bunun için iade isteyebilirmiyim? kullanamaycağım ayları en azından.
çünkü adamlar vpn i bile hiç ettiler
-
digitalocean'dan alıp vpn kurdum ama şu an mobil cihaz üzerinden bağlanabiliyorum pc bağlanmıyor handshake hatası veriyor.. Karşılaşan varmı... Youtube'dan izlemem gereken bir kaç tutorial var açmıyor engellemeler yüzünden youtube'da... Buna bir çözüm bulmamız lazım..
-
Vac bunu yazdı
dostum durumun yoksa pm at bana bi vpn accountu veriyim takıl
eyvallah hocam cok sagol kafama yatan birşey bulunca alcam
-
McM bunu yazdı
digitalocean'dan alıp vpn kurdum ama şu an mobil cihaz üzerinden bağlanabiliyorum pc bağlanmıyor handshake hatası veriyor.. Karşılaşan varmı... Youtube'dan izlemem gereken bir kaç tutorial var açmıyor engellemeler yüzünden youtube'da... Buna bir çözüm bulmamız lazım..
OpenVPN GUI'yi Yönetici olarak çalıştırın.