En Uygun Tarife?
-
arkdaşalr görüştüğüm sadece bir tane telefon numarası var.
oda kız arkdaşım. yani benim için başka hat alabilir.
şimdi tek yöne beni konuşturucak yada tek bi numaraya konuşturucak en uygun tarife nedir?
birde baba emekli subay kamu filan birşeyler dedi arkdaşlar ne yapabiliriz ?
-
Vodafone var benim 55 TL sabit diğer Operatörlere 750 Dk Vodafone ve Sabiit Hatlara Ücretsiz bunu tavsiye edebilirim..
-
Canımın 3'ü diye bir tarife vardı turkcell'de bir aralar ama devam ediyor mu bilmiyorum. O işini görebilir.
Edit büdüt: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/digertarifeler/canimin3u
-
daha sade tarıfeler var mesela tek bır kısı ıle konusmayı secıyorsun ve cok az bır malıyete kaoatıyosun ısı,tam suan kampanyalardan haberım yok ama bu tur bısey her zaman oluyor zaten.
-
turkcell gold plus kullanıyom ustune tarife tanımıyorum bi bak haci
-
aveanın taraftar tarifelerine geçebilirsiniz ikiniz birlikte. aylık 20 tl yüklediğinde 1900 küsür dk o taraftar grubu ile konuşuyorsun, her yöne aramanında dksı 20 kuruş, mesaj 25 kuruş. zaten sadece onunla konuşuyorum demişsin kontöründe bitmez böylece. bir ay sen bir ay o kontör yüklese olur yani. geçiş içinde 8 tl civarı para alıyolar yeni simkart veriyolar. ama bu geçiş ücretine her dükkanda farklı fiyat veriyolar bir kaç yere soruştur kazıklamaya adam arıyolar.
-
evleriniz yakın ise telsiz al konuşman ömür boyu bedava olur D:
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
turkcell gold plus kullanıyom ustune tarife tanımıyorum bi bak haci
-----------------------------109 çok para abi ya bak vodafone 55tl iyidir kraldır