En Uygun Tarife?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Her yöne sms i olan interneti, bedava dakkası içinde bir tarife arıyorum hocalar faturalı. Vodafone tercihimdir. Bi dünya tarife var hangisine bakacağıma şaşırdım. Ya da güzel bir kombinasyon yapılabilir mi bir fikri olan var mı? Fiyatı da fazla olmayacak öğrenciyim malum :)

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ben genç avantajı kullanıyorum 25 lira ya 500 dk heryöne ve 5000 sms her yöne var ben taahut verdm toplamda 30 liraya 1000 dk artı 5000 sms oldu ama internet yok bunda

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

max aylik 500sms, 250 dk konusmasi bide yaninda interneti olan. böyle ufak capta bir sey var mi? isimi goruyor bu kadari. vodafone tercihimdir benimde:D

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

avea da yıkılan paket var. her yöne 500 dk + her yone 1000 sms + 1gb internet paketi 19 lira 

ya da istersen  avea içi 1000 dakıka  + her yone 1000 sms + 1gb internet paketi 19 lira 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------

avea da yıkılan paket var. her yöne 500 dk + her yone 1000 sms + 1gb internet paketi 19 lira 

ya da istersen  avea içi 1000 dakıka  + her yone 1000 sms + 1gb internet paketi 19 lira 

-----------------------------

kesinlikle tavsiye ederim.

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

avea'da 30 tl'ye 500dk 2000 sms sınırsız net var (2gb'den sonra 128'e düşüyor)

ama her zaman dediğim gibi vodafone akar 5000 sms 500 dk 25 lira 14 liraya bide sınırsız net paketi 39 lira oluyor(eski kullanıcıyım neti 8 liradan kullanıyom mis)

avea'dan uyuz oluyorum çünkü geçen bu tarifeye geçeyim dedim sms geldi 9.ayın bi faturası kalmış 2011 tarihli aradım bu ne dedim ak 1 yıldır niye ses yok ben zamanında faturayı iptal ettim ödemeleri yaptım vodafone geçtim 1 yıl geçti filan ses etmedi hatun 26 lira götürüp boşa heriflere verecem yine sinir oldum ak :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 784 Toplam Mesaj: 6