En Yakin Arkadasimin Durumu!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

En yakin Arkadasim İlkokulu beraber okuduk ortaokul lise uni vs sadece okul yillari sonrasi sik gorusemedik.o koye dondu babasinin memleketine oraya yerlestiler.ben turizme devam ettim vs. ben ondan 2 yas buyugum ama en yakin o bana ben en yakin ona oldum kanki kardes arkadas vs .yilllar gelisti zaman degisti gibilerinden oda degisti gelisti.yalniz arkadasimin en cekindigi konu nokta karsi tarafla olan illiskisi karmasikti yaklasirkan cekiniik bi yapi halindeydi buna ragmen gecen agustos ta hayatinda donum noktasi olabilicek bir kiz arkadasi ile tanisirlar.benide tanistirdi.sevindim adina.aralarindaki iliski ilk zamanlarda uzaktan ilerliyordu.ama insan dogasi duygusalliktan kacilmazdi arkadasimi surekli uyardim bak iliskinin bir adi olmali adini koymalisin ,belirtmelisin dedim.eger o kizla cikiyosan bunu bi sekilde insanlar bilmeli dedim.1-laylaylom takildigim insan 2- ciddi dusundugum insan diye bunu ona kac kere sabahlara kadar icerken soyledim belirttim o bisey olmaz ben takilir gecerim demesine ragmen ben  ikisinininde iliskilerini duygusallik boyutuna goturduklerini farkettim.Bir keresinde sinema bileti aldim arkadasimla arkadasimin kiz arkadasini da gotureyim sinemaya diye onun durumu hakkinda bilgi sahibi olabilmem icin sadece gittik sinemaya bi komedi filmi izleyip ciktik kafede oturup konustuk  arkadasiminda kendisinin surekli dile getirdigi aramizda geyik gibi gecistirip gectigimiz seylerden evlilik vs 2 kisinin birlikte hayati yuklenmesi gibi konularda ona sorular sordum oda hayatinda yurekten kalpten canindan fazla biriyle  bunun olacagini soyledi.o gunde istediklerimi almistim.Arkadasimin annesi ablasi cok sevdigim insanlardi babasi 5 yil once vefat etmisti.annesinin hic onaylamadigi biriydi arkadasimin baglandigi kiz .cok nedenleri vardi.oncelikle kizin aile sorunlari vardi.babasi bi cocuk sevici gibi biseydi.bunu burada acmak benim yuzumu kizartiyo ama ben bunu arkadasimdan duydugumda icim urperdi dislerimi sikip hadi o adamin suratini dagitalim demistim.simdi ise olaylar nerelerde.neyse su an arkadasimin kiz arkadasi medikal sektorunde tatmin edici bir sekilde calisiyo.baba sinin anne ve babasi nine ve dedsinde kaliyor yani karmasik bir aile yapisi.Muhafazakar bi aile den gelmesine ragmen arkadasim bu kizi kabullendi bende itiraz etmedim ama cevre ailelerini prestiji anne sinin kirilicak olan kalbi cok  temiz iyi insanlar ama arkadasimin o kizdan vazgecememesi.bu sabah beni aradi ondan nasil bir es olurmu diye bana sordu fikrimi almak icin ben 2 sekilde olur dedim.1 sen ve arkadasin  istedikten sonra dunya nin cani cehenneme hersey mumkun olur dedim hatta seni  her konuda desteklerim dedim.2 tabularla basmakalip baktinmi kesinlikle olmaz dedim.anneni dusun nasil bir aileden geldigini o insanin aile yapisini ve senin bu birlikteligin sonrasinda bircok insan kirginlik yasayacak uzulecek dedim.kararini olumlu ver iyi dusun derim hatta dusunme uygulamaya gec hemen simdi konusmaya basla insanlarin gerceklerle hareket ettiklerini soyleyerek ise basla dedim.inan bende cok uzuluyorum.Onun bu durumu icimi acitti.simdi dedim en yakin arkadasim neden saglam bir ililki kuramadi neden hemen baglandi.bu konuda onu cogu kez uyarmistim onu bir liman olarak gor sen bi denizcisin vs bilindik  felsefik geyikler hicbisi geri donduremedi onu.Kendiside surekli soyluyor annem le ablam onu istemiyolar aileleri vs.daha birde yuzkizartici o sacmaligi bilmiyolar insanin kani donuyor.arkadasim kiz arkadasinida kaybetmek istemiyor.baska birisini bulamam korkusu gibi  bu yani da var biraz tamamen birbirlerine kapilmis bi durumdalar o da insanin icini acitan baska bi taraf.bu insanlarin ne gunahi var gibisinden.bugun onun adina sabahtan bu yana alkol e bogdum kendimi.

Eminim sizinde etrafinizda buna benzer gercek hikayeler vardir.Su kesin arkadasima da surekli soyledigim insanlar daha cok insan iliskileriyle birbirlerini cevrelerini nasil bir dunyada neler yapabileceklerini kalp ve bedenleriyle yasayacaklarinin da daha cok konusarak onlari mutluluga ulastiricagini soyluyorum ancak.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 1