En Yakın Arkadaşınız Hastaa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Suddendeath
    Suddendeath's avatar
    Erkek
    En yakın arkadaşlarınızdan biri çok hasta belki kanser ....durumuda çok vahim testlerin sonucu ama o bunu saklamak ve kimseye söylemek istemiyor tek bilen sizsiniz naparsınız bunu ailesi, kız arkadaşına vs vs diğerlerine söylermisiniz yoksa bu sırrı taşırmısınız kusura bakmayın aşk topic i bura ama açcak başka yer bulamadım uygun bulmazsanız taşırsınız yorumlarınızı bekliyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

edit.

zükmüşüm zozo sunu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZzOzoO
    ZzOzoO's avatar
    Dişi

Kleisthenes'n bahsettiği kız benim ..öncelikle kanserde en önemli şey moraldir..taaa ki 3.derecenin altındaysan.4  derecedeysen o zmn babalardasın demektir..çok hassas bi durumdur 4. derece kanserde.çok büyük bi istek çaba ve düzgün bi tedavi gerektirir 4 açıkcası pek umutlu değildir ama yinede umutluysan niye iyileşmeyesin..ama  3 ve 3 ün altındada bazen hasta kaybedilebiliyor..iyi bi tedavi + moral gerek kısacası .. ailesine söylemeden tedavi nasıl olacak ? tabi ki söylenmeli..ve bu kız bence aileme söylemiycemde şuyda buyda diosa ya sana yapılan kötü bi şaka & dalga geçmedir..böyle bi hastalık aileye söylenmeden yürümez..çünkü mutlaka bayılır,tansiyonda sorun çıkar ve saç dökülmesi baya artar ..aileden istesede saklayamaz..aileninde haberi olr genelde arklarına söleyip sölemiceini kendisi seçer tabi ki ama ailede söz konusu bile olamaz..sürekli bunu diorsa büyük ihtimalle sana yapılan bir şaka .. bu kdr ciddi bişey aileden saklanamıcaktır çnkü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ZzOzoO bunu yazdı:
    -----------------------------

Kleisthenes'n bahsettiği kız benim ..öncelikle kanserde en önemli şey moraldir..taaa ki 3.derecenin altındaysan.4  derecedeysen o zmn babalardasın demektir..çok hassas bi durumdur 4. derece kanserde.çok büyük bi istek çaba ve düzgün bi tedavi gerektirir 4 açıkcası pek umutlu değildir ama yinede umutluysan niye iyileşmeyesin..ama  3 ve 3 ün altındada bazen hasta kaybedilebiliyor..iyi bi tedavi + moral gerek kısacası .. ailesine söylemeden tedavi nasıl olacak ? tabi ki söylenmeli..ve bu kız bence aileme söylemiycemde şuyda buyda diosa ya sana yapılan kötü bi şaka & dalga geçmedir..böyle bi hastalık aileye söylenmeden yürümez..çünkü mutlaka bayılır,tansiyonda sorun çıkar ve saç dökülmesi baya artar ..aileden istesede saklayamaz..aileninde haberi olr genelde arklarına söleyip sölemiceini kendisi seçer tabi ki ama ailede söz konusu bile olamaz..sürekli bunu diorsa büyük ihtimalle sana yapılan bir şaka .. bu kdr ciddi bişey aileden saklanamıcaktır çnkü.

-----------------------------
    anlamadım şakamı değilmi? şakaysa kötü bir şaka

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZzOzoO
    ZzOzoO's avatar
    Dişi
    yoo şaka değil nie :S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Suddendeath
    Suddendeath's avatar
    Erkek

sizin durumunuzda pek iç açıcı değil... Ama hayata sıkı tutunmak gerek

ben hala ikilemlerdeyim ailesi çok üzgün yıkılmış durumdalar amabilmeleri şart .. off off

Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 6