folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Encode Programı(Dosya Formatını Değiştirme) Hakkında

Encode Programı(Dosya Formatını Değiştirme) Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar  idm download konusunda ileri gelen bir program haline geldi çok kullanışlı ve kaliteli.

bana dosya dönüştürme konusunda çok başarılı bir program lazım tvc falan kullandım ama kaliteyi düşürüyor gibi geldi.

Bu alanda sağlam çeviri yapabilen( flv den mp4 ten mp3 e gibi ) bir program önerebilir misiniz 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bütün programlar aşağı yukaru arka planda aynı şeyleri kullanır. Ondan dolayı kalitenin düşmesi programdan dolayı değil senin yaptığın ayarlardan dolayıdır.

Genel birşey istiyorsan format factory i öneririm:

http://www.pcfreetime.com/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arayıpta bulamamadığın program tüm işini görmezse çözmezsen gel ben buradayım,

Format Factory,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

@torpedo

@robinson

teşekkürler hocam bu program işime yaradı.

Toplam Hit: 1460 Toplam Mesaj: 4