folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder End Of Nations Online - Beta

End Of Nations Online - Beta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Müritler bu oyunu oynayan var mı? Ve ya oyunun şu an ne halde olduğunu; oynanılabilir mi oynanamaz mı bir bilgisi olan var mı?

Şu yüzden soruyorum, oyuna kaydımı yaptım ancak indirme linki gelmedi. Bu sefer beta key buldum iki tane (geçerli) yine indirme linki yok :( Bu oyun başka bir şekilde mi indiriliyor yoksa. Oyun hakkında bilgili bilgisiz herkese şimdiden teşekkürler... 

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

oyun güzele benziyo ben bi bakıyım indirebilrsem söylerim

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Müritler bu oyunu oynayan var mı? Ve ya oyunun şu an ne halde olduğunu; oynanılabilir mi oynanamaz mı bir bilgisi olan var mı?

Şu yüzden soruyorum, oyuna kaydımı yaptım ancak indirme linki gelmedi. Bu sefer beta key buldum iki tane (geçerli) yine indirme linki yok :( Bu oyun başka bir şekilde mi indiriliyor yoksa. Oyun hakkında bilgili bilgisiz herkese şimdiden teşekkürler... 

oyunun beta sürümü daha açılmamış

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı

oyunun beta sürümü daha açılmamış

saol hocam, teşekkür ediyorum

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar Alpha indirilebiliyor galiba, ben oynuyorum şu an isterseniz bir bakın: https://www.endofnations.com/en/register/

ride or die..
Toplam Hit: 798 Toplam Mesaj: 5