End Of Nations Online - Beta
-
Müritler bu oyunu oynayan var mı? Ve ya oyunun şu an ne halde olduğunu; oynanılabilir mi oynanamaz mı bir bilgisi olan var mı?
Şu yüzden soruyorum, oyuna kaydımı yaptım ancak indirme linki gelmedi. Bu sefer beta key buldum iki tane (geçerli) yine indirme linki yok :( Bu oyun başka bir şekilde mi indiriliyor yoksa. Oyun hakkında bilgili bilgisiz herkese şimdiden teşekkürler...
-
oyun güzele benziyo ben bi bakıyım indirebilrsem söylerim
-
banneduser bunu yazdı
Müritler bu oyunu oynayan var mı? Ve ya oyunun şu an ne halde olduğunu; oynanılabilir mi oynanamaz mı bir bilgisi olan var mı?
Şu yüzden soruyorum, oyuna kaydımı yaptım ancak indirme linki gelmedi. Bu sefer beta key buldum iki tane (geçerli) yine indirme linki yok :( Bu oyun başka bir şekilde mi indiriliyor yoksa. Oyun hakkında bilgili bilgisiz herkese şimdiden teşekkürler...
oyunun beta sürümü daha açılmamış
-
c0nverse bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
oyunun beta sürümü daha açılmamış
saol hocam, teşekkür ediyorum
-
Hacılar Alpha indirilebiliyor galiba, ben oynuyorum şu an isterseniz bir bakın: https://www.endofnations.com/en/register/