Endnote Seminerleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EndNote Eğitim Seminerlerimiz Devam Ediyor!

Siz değerli EndNote kullanıcılarımızın talepleri ve ev sahibi üniversitelerimizin katkılarıyla EndNote Eğitim ve Tanıtım Seminerlerimiz devam ediyor.

Tarihleri kesinleşen eğitim seminerlerimize ait detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Makale Yazmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

EndNote ile siz makalenize referans, şekil ve tablolar ekleyin listeleri otomatik olarak oluşturulsun.

• Atıf ve Referans listelerinizi sunulan 5.000’den fazla bibliyografik stille (APA, Harvard, MLA, Turabian...) farklı dergi formatlarına göre kolayca düzenleyin.
    • Tam metin makaleleri farklı veritabanlarından tek seferde EndNote sizin için indirsin.
    • Tam metin PDF'lerinizi ve üzerine eklediğiniz notları indeksleyerek, PDF ve Not'ların içeriklerinde de arama yapın.
    • Hazır Microsoft Word dergi şablonları ile yalnızca boşlukları doldurarak makalenizi yazınTarihleri Kesinleşen Eğitim Seminerleri
    •  

Seminer organizasyonlarının sorunsuz olarak yürütülebilmesi için eğitimlere katılmak isteyenlerin 
      katılımcı kayıtlarını yaptırmaları önemle rica olunur!

• Ankara Üniversitesi - Ankara
        17-Şubat-2012, Cuma, saat: 14:00-16:00, Ankara Üniversitesi, Tandoğan Kampüsü, Rektörlük 100. Yıl Salonu, Beşevler – ANKARA
      • İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü - İzmir
        23-Şubat-2012, Perşembe, saat: 13:30-15:30, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı Gösteri Merkezi, Urla - İZMİR

Not: Seminerlerimiz ücretsizdir! Katılmak isteyenlerin yukardaki linkte yeralan formu doldurarak kayıt yaptırmaları yeterlidir.

EndNote eğitim seminer içeriği:

• EndNote nedir?
      • Kişisel bibliyografik veritabanı oluşturma
      • Manuel veri girişi 
        (Referans kaydı oluşturma)
      • Referans kaydı import seçenekleri 
        (direct export, import filtreleri ve pdf import)
      • Online veritabanlarında makale arama 
        (WoS, Legal Collection (ebsco), Library of Congress, PubMed ve erişimi mümkün olan kütüphanelerde)
      • Kişisel EndNote veritabanlarını düzenleme ve yönetme 
        (seçme, sıralama, arama, taşıma, güncelleme… )
      • EndNote ile makale yazımı 
        (atıf yapma, referans listesi oluşturma, farklı dergi formatları için düzenleme…)

Description:%20EndNote%20Eğitim%20Seminerleri

Arkadaşlar kullanananız vardır amakale yazar citationları düzenlemek için kullanılan bir program bu seminerleri var izmir ve ankarada olanlar kesinlikle kaçırmasın tavsiye ederim ben bütün doktora ve yüksek lisans yapan arkadaşlarımla izmirdekinde olacam...

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.wupload.com/file/227438566

Bu da endnote x5 son sürümüdür.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 1017 Toplam Mesaj: 2