Endonezya Yemekleri Hakkında Yardım
-
Arkadaşım Türk Yemeklerini Yiyemediğini Söylüyor. Endonezya Yemekleri Nereden Getirttirebiliriz. yemek sepeti gibi sitelerde böyle yemekler bulabilirmiyiz. izmir içinde dünya mutfagından endonezya ile ilgili yemek yapan yerler varmıdır.
-
abi soracağına bi baksana yemeksepetine :) çok ilginç bi konu :)
-
hocam endonezya yemeği bulamazsın.
Arkadaşınla çıkacaksın markete alacaksınız malzemeleri arkadaşın tarif edecek sen pişireceksin :)
Aslında bizim gibi mangal tavuk ve pirinç yemeklerini severler.ama soya yağı soya sosu çok kullanıyorlar. Pirin ve bulgur ağırlıklı takılın.
Olmadı salata :) Salata dünyanın her yerinde salatadır
-
gençler baktımda yemek sepetine öyle bişi yok.. izmirde bildiğim kadarı ile böyle yemek yapan yok..
yemek sepeti yetkililileri seslendim bi mesaj cektim. gece gece kim bu deli demişlerdir mesajımı okuyunca :)
" Merhaba Benim Endonezyalı Arkadaşım Var Türk Yemeklerini Yiyemediğini Söylüyor, Endonezya yemekleri Yapan Bir Yer Yok Bu Konu İle İlgili Bi Girişimde Bulunabilirmsiniz Türkiyede Çok Fazla Sayıda Endonezyalı Çalışan Var Otellerde. Sitenizde Dil DEsteği Ve Bu Konuda Yemek Hizmeti Verebilirmisiniz... İyi Çalışmalar. "
-
yemeksepeti, paket sistemi ile çalışır 5 bin şirket varsa hepsi paket servis yapıyordur, yemeksepetine gidersin bana şurdan şu menüyü gönder dersin otomatik sistemde seçip oda sana paket olarak gelir.
Eğer bu olsaydı önce endonezyalı firmalarında içinde olması ayrıca ordan buraya kurye olayı olması lazım ki öyle bir şey söz konusu olamaz yani getirmeye kalksa kurye ak sakallı dede olur :|
Türk yemekleri nasıl yiyemiyor bende ona şaşıyorum ama genelite şeylerle besleye bilirsin onu makarna pirinç sebzesel global şeyler illede kuru fasulye yiyecek değil, daha genel şeyler yiyebilir ömür boyu tr'de kalmayacaksa. -
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------gençler baktımda yemek sepetine öyle bişi yok.. izmirde bildiğim kadarı ile böyle yemek yapan yok..
yemek sepeti yetkililileri seslendim bi mesaj cektim. gece gece kim bu deli demişlerdir mesajımı okuyunca :)
" Merhaba Benim Endonezyalı Arkadaşım Var Türk Yemeklerini Yiyemediğini Söylüyor, Endonezya yemekleri Yapan Bir Yer Yok Bu Konu İle İlgili Bi Girişimde Bulunabilirmsiniz Türkiyede Çok Fazla Sayıda Endonezyalı Çalışan Var Otellerde. Sitenizde Dil DEsteği Ve Bu Konuda Yemek Hizmeti Verebilirmisiniz... İyi Çalışmalar. "
-----------------------------hacı abi gelecek cevabı merak ettim mutlaka paylaş :)
-
Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri info@yemeksepeti.com
02:35 (2 dakika önce)
Kime: bana
Sayın Karakaş,
Sitemiz üzerinden Yemek/Restoran ara sekmemizden istediğiniz yemekleri
aratıp siparişinizi verebilirsiniz.
"Siparişleriniz ile ilgili destek hattımıza hemen ulaşmak için
yemeksepeti.com ana sayfamızda bulunan canlı yardım butonuna
tıklayabilirsiniz."
Saygılarımızla.
Yemeksepeti.com Kullanıcı İlişkileri
info@yemeksepeti.com
212 359 18 18
444 5 445
8 Temmuz 2012 02:15 tarihinde Murat KARAKAŞ <izmirliyimmm@gmail.com> yazdı: gelen cevap kardeşlerim şeyine takmamışlar :) -
canlı yardımına sordun mu sen
-
yok sormadım..
-
burada bulman imkansız hocam arkadaşına söyle mazemeleri alın yapın