Endüstriyel Otomasyon Okuyan Varmı?
-
ya az önce öss kontenjanlarından baktımda bu bölümü bulamadım yerine şu yazıyordu kontrol ve otomasyon teknolojisi acaba ismimi değişti??
-
2 yıllıksa okumanı tavsiye etmiyorum. 1 sene daha çalış adam gibi istediğini elde etmeyi dene.
-
elektrik elektronik okuyorum 2 yıl girip uzatmayı denicem emmi oğlu
-
benim zamanimda kontrol sistemleri diye geciyordu, daha sonra endustriyel otomasyon oldu. $imdide bu ismi almi$ olsa gerek.
ayni bolum aslinda ama isimleriyle oynayip duruyolar, pc ve elektronik haberle$me, plc, pic'ler falan ile ha$ir ne$ir isen, sevecegin bi bolum olur ama dgs ile muhendislige gecersen en iyisi tabii.
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------benim zamanimda kontrol sistemleri diye geciyordu, daha sonra endustriyel otomasyon oldu. $imdide bu ismi almi$ olsa gerek.
ayni bolum aslinda ama isimleriyle oynayip duruyolar, pc ve elektronik haberle$me, plc, pic'ler falan ile ha$ir ne$ir isen, sevecegin bi bolum olur ama dgs ile muhendislige gecersen en iyisi tabii.
-----------------------------
bize mikroişlemciler göstermediler geçen sene pls bilmıyorum haberleşme görmedim ama pc çizim fln cok seviyorum yaparım yani gunun yarısını çizim yaparak geçirdiğimi biliyorumedit: zorlanabilrimiyim okudugum süre içinde? ?