Enerjisa Abonesiz Kullanim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar 1 ay önce bi ev tuttum ev sahibi elektrigi abone olmadan kullannami söyledi faturani odersin dedi yalnız  ( eski kiracinin aboneligi devam ediyor diye biliyor ama değil 11.2016 da kapatmış ) bende 1 aydir abonesiz olarak kullaniyorum elektrigi bugun ogrendim bunu.

Asil sormak istediğim şu abone sozlemesi feshinden dolayi kapatma tutanağıni buldum kapanmadan onceki son endeskler yazılı ve bende 1 aydir kullaniyorum ben gidip abonelik yapınca o kullanilan elektrik bana fatura edilecek ama herhangi bir kacak elektrik cezasi durumuna düşermiyim ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Bugün işyerinde arkadaşın başına geldi. Abonelik bitmiş, kimse de yenileyelim dememiş. 400 küsür lira ceza yazmışlar

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

:D arayıp sor ama abone no falan verme .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hocam kontrol etmeye geliyorlar arada dikkat et :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Biz bir gün dükkan satın aldık. Dükkanın elektriği bağlı duruyordu, elektriği bir süre tadilat için kullandık, sonra kapattıralım da üstümüze alalım dedik.

Aldılar amına kodumun eski sayacı götürüp yavaş çalıştığını söylediler, fiyat farkını da kestiler, başka şeyler de bilezik gibi geçirdiler. Orospu çocukları onların ben

g.g.a.a.s.s.7.c.e.e.b.ç.y.y.a.k.p.d.i.   ...yim

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Abonelik iptal olur ön aboneliği vardır sayacın eğerki sayaç kayıt dışı ise senden normal tarifenin yüzde 45 fazlasını alıyorlar ama şu durumda bir çeza ölemezsin git abone ol 120 lira gibi birşey aboneliği iptalin durumunda tekrar paranı geri alıyorsun

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Enerjisayı bilmiyorum da uedaş bunu iki şekilde yapıyor. Birincisi "abonesiz kullanım bedeli" adı altında daha pahalı geçiriyorlar, ikincisi "kaçak kullanım bedeli" altında daha da pahalı geçiriyorlar. Abone olmalısın. Böylece hem yer sahibi senin elektrik faturasını kitleyip kaçman gibi bir durum ile karşılaşmayacak hemde sen daha ucuza kullanacaksın.

Tabi şu an aklıma gelen binanın oturma izni olmadığında değişik bir abonelik türü veriyorlar diye de hatırlıyorum. Böyle bir durum varsa ve enerjisa en yüksek faturayı bunlara ödetiyor, üstte belirttiğim kullanımlarda daha ucuz fatura geliyor gibi değişik durumda söz konusu olabilir. Yer sahibi o yüzden abonelik alma demiş olabilir.

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 7
elektrik elektrik