Engel Tanımayanlar - FİBER
-
Merhabalar babamım % 50 sakat raporu var. Superonlinenın kampanyalı paketi 20 mbit hız 25 gb akk 39 TL
Metronetten superonline geçmeyi planlıyorum metronet 2 mbit sabit net akk yok 35 TL
Yanlız şöyle bi madde var şartlarda
Özür Oranı %40 ve üzeri olan Engelliler, Gazi ve Şehit yakınları olan müşteriler, Engel Tanımayanlar kampanyasından herhangi bir taahhüt vermeden yararlanabilirler.
dedikleri gibi 2 yıl tahaddüt vermek zorunda degılmıyız bu maddenın gerceklık payı nedir bi kaç yerde tahaddut ıstıyolar dıye okudum.Sizce geçmelimiyim süperonlineye pişman olurmuyum ?
-
geç hocam.
şuan için en iyi superonline hizmet veriyor.
ping oranları çok iyi.
metronet konusunda baya şikayet gördüm verdikleri modemin sürekli bozulduğu vs vs.
Chip tarafından 30/Ara/12 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam 2mbps akn yok paketi saçma bi kere :S
Akn aştıktan sonra hızın zaten 3mbps olacak. Ayrıca süperonline fiber candır. Sen bizi dinle fiber al.
-
hocam bu arada hat babanın üzerine olmalı. onu belirtmemişsin de. söylemek istedim.
ayrıca evet prosedür gereği taahhüt uygulanmıyor
-
hocam geç geç tabi 4 lira fark veriyorsun 25gb fiber sonra 3mbps yinede daha iyi.
ama ben şunu anlamıyorum bu nasıl bir mantıktır fiber bir internete 25 gb kota mı konur. 250 GB bile konmamalı. Açık açık altyapımız desteklemiyor o kadar gelişmedik demeye getiriyorlar.
-
Yalnız hocam superonline da akk kalktı diye biliyorum. Geçen mesaj geldi 2014e kadar akk uygulanmayacak diye.
-
İst bahçelievlerde varmı hocam superonline fiber hemen geçelim.
-
Cevaplar için sağolun arkadaslar yılbasından sonra basvuruyorum hemen.
Bu Akk olayının aslı varmı peki ?
-
konpi bunu yazdı
Yalnız hocam superonline da akk kalktı diye biliyorum. Geçen mesaj geldi 2014e kadar akk uygulanmayacak diye.
kim diyor bunu ? bende kalkmadı 200 kb ile 720p indiriyorum 1 haftadır :|