English Time Fiyatları Hakkında?
-
Arkadaşlar http://www.englishtime.com sitesinden inceledim biraz öğretme garantisi veriyoruz diyorlar resmen. Giden müridler varmı acaba, ya da bizzat eşten, dosttan bilgisi olan? Ha bu olmaz diyorsanız İstanbul içerisinde çeviri yapmayı öğretecek derece güzel bir eğitim kurumu varsa bildiğiniz onuda söyleyebilirsiniz. Türkçe kaynakların neredeyse hepsi saçma sapan dizilere kadar ve bunları ileri seviye diye öğretiyorlar mümkünü yok öğrenmem gerek bu dili.
-
6 kur 4.650
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------6 kur 4.650
-----------------------------Teşekkür ederim hocam :| düşündüğümden ucuzmuş ben 7000 TL felan bekliyordum.
-
geçen aradım 4 kur peşin 2.800 dedi taksitle sanırım oda 12 taksit 3.200 TL
-
GomuluSistem bunu yazdı:
-----------------------------plastner bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkür ederim hocam :| düşündüğümden ucuzmuş ben 7000 TL felan bekliyordum.
-----------------------------ne ettin hocam sen zaten cok gereksiz pahali
-
GomuluSistem bunu yazdı:
-----------------------------plastner bunu yazdı:
-----------------------------hocam sana önerim imkanın varsa yurtdışında öğren türkiyede öğrenmek biraz daha vakit alıyor ..
-
İmkan olsa giderdim ama maalesef... Hocam pahalı ama mecbur, geceleri sabaha kadar Google Translate karşısında saçımı yolmakdan bi hal oldum. Öğrenme şevkimin tamamını bu dil problemi kaçırıyor.
-
hoca ingilizce alt yazı film izle. ezber bir dil, binlerce kalıp var. zamanlarda açığın varsa onları kapat bir önce, herşeyi öğrendiğinde deyim kas. phrasel verb kas.
oturup sırayla kelime ezberleme translate den, film izlerken bilmediğinde durdur, not defterine yaz, türkcesinede hemen bak ve devam et. kafada süper kalıyor, hem listening ve speaking inide geliştirmiş olursun ( taklit et adamların dediğini vs )
-
allaha yakın englishtime'a uzak ol. yaşadıklarımı anlatması uzun sürer ama fikir vermesi baabında.