folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Envai Çeşit Video Formatından Dvd Video Yapmak

Envai Çeşit Video Formatından Dvd Video Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    şimdi elimde envai çeşit formatda(avi,wmv,mpg,mpeg,mov vs.. )video dosyası ve evimde de bir Dvd player var.

avi,wmv,mpg,mpeg vs.. dosyalarını nasıl dvd playerden izlenecek formata dönüştürebilirim..

Neronun Plugin olayı felan var diye birşey duydum.direkt olarak neronun son sürümünü+dvd plugini yükleyerek yapabilir miyim?

yaptım yada yapamadım onun dışında piyasadaki converter programlarını kullanarak avi,mpeg vs.. dosyalarını dvd formatına çevirdim diyelim(bir kere çevirdim 50 mb'lık video dosyasıyaklaşık 300 mb oldu + bir ses birde video dosyayı olarak 2'ye ayrıldı. diyelimki converter'dan dvd ye uygun hale getirdik.ondan sonra bunu boş dvd'ye nasıl atacaz.Nero'dan Veri Dvd'si Olarak mı Yazacaz.YoksaDvd Video Gibi Birşeylemi?

Ben Bir iki yıl önce yukarıdaki formattaki dosyaları tmpgenç adlı programla dvd'ye dönüştürmüştüm.sonrada nero - Dvd Film Oluştur butonu ile dvd'ye dönüştürmüştüm.evde dvdyi taktığımda çatır çatır çalışmıştı.Fakat Dün Neronun son sürümünü yükledim Fakat Dvd Film Oluştur gibi bir bk yok burada.hatırladığım kadarıyla eski versiyonda bu vardı ama yanlızca ifo,vub gibi uzantılı video dosyalarını yazabiliyorduk.

Son Olarakda Alakasız Bir Soru Soracağım. Xp'de Video,Müzik Dosyalarının Uzantılarını NAsıl Öğrenebiliriz.Atıyorum Netden klip indiriyorum.win 98de özelliklere gelince formatı yazıyordu orada.ama xp'de görünmüyor nasıl öğrenecez bunu.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    yokmu bilen?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hemen başlıyalım sorularına cvp vermeye..

1-) Son Olarakda Alakasız Bir Soru Soracağım. Xp"de Video,Müzik Dosyalarının Uzantılarını NAsıl Öğrenebiliriz.Atıyorum Netden klip indiriyorum.win 98de özelliklere gelince formatı yazıyordu orada.ama xp"de görünmüyor nasıl öğrenecez bunu.

her hangi bir klasörü aç sonra
    araçlar - klasör seçenekleri de
    ordan görünüm de
    orda çıkacak listede " Bilinen Dosya Uzantılarını Gizle " var onun işaretini kaldır uygula tamam de geç

2-) http://www.inndir.com/ara.php?ara=dvd+cl+verter

burada işe yarıyacak çok program var.. hemen hemen bütün formatları dvde ye çevirme imkanı sunuyor buradan dosyalarını değiştirebilirsin.

3-) DVD Formatına Çevirdiğin Zaman 50 mb lık dosyanın 300 mb olması normal bişey.. bi müzik dosyası 50 mb iken mp3 e çevirdiğin zaman 4 mb a iniyorsa ondada öledir..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 3