folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Epic Games Üzerinden FC25 İade Etmek

Epic Games Üzerinden FC25 İade Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Duras
    Duras's avatar
    Erkek

Merhaba,

Bugün Epic Games üzerinden EA Sports FC25(FIFA) satın aldım. İade etmek istiyorum ancak ne epic games üzerinden işlemler sekmesinde iade et seçeneği çıkıyor ne de ea play üzerinden böyle bir seçenek çıkıyor. Oyunu daha hiç oynamadım ve 14 gün olmadı. Ben bu oyunu nasıl iade edebilirim?

Not all those who wander are lost.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    Duras bunu yazdı

Merhaba,

Bugün Epic Games üzerinden EA Sports FC25(FIFA) satın aldım. İade etmek istiyorum ancak ne epic games üzerinden işlemler sekmesinde iade et seçeneği çıkıyor ne de ea play üzerinden böyle bir seçenek çıkıyor. Oyunu daha hiç oynamadım ve 14 gün olmadı. Ben bu oyunu nasıl iade edebilirim?

Hocam kod-kupon ya da epic para ile mi satın aldın yoksa TL mi yükledin?

Bi de sanırım 3 saat oynamama koşulu vardı. Hiç açmadım demişsin Fc25 iade edilebilir aslında 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Duras
    Duras's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    Duras bunu yazdı

Merhaba,

Hocam kod-kupon ya da epic para ile mi satın aldın yoksa TL mi yükledin?

Bi de sanırım 3 saat oynamama koşulu vardı. Hiç açmadım demişsin Fc25 iade edilebilir aslında 

Hocam normal kart ile aldim direkt indirim vardi. Epic islemler menusunden iade et secenegi cikmiyor. EA play uzerinden de bir satin alma gozukmuyor.

Not all those who wander are lost.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben iade yaptım daha önce iki defa hemen geldi iade.

hesaplardan işlem geçmişine gir ordan oyunu seç.

Kendi kendine iade edilebilir" olarak işaretlenen satın alımlar için öğeyi çevrimiçi olarak kendin iade edebilirsin. Web sitemizden hesabına giriş yap, mağazanın sağ üstünde çıkan açılır menüden Hesap bölümünü seç, İşlemler sekmesine git ve oyunun adına tıkla. Oyun kendi kendine iade için uygunsa, iade işlemine başlamak için "İade Et" butonuna tıkla.

Ürünler ne zamana kadar iade için uygundur?
    "İade edilebilir" ya da "kendi kendine iade edilebilir" olarak işaretlenen oyunlar ve uygulamalar satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edilebilir. Ancak ürünü ve oyunu 2 saatten fazla oynamamış olman gerekir. Sanal para birimi, kullanılabilir öğeler veya "iade edilemez" olarak işaretlenmiş teklifleri kapsayan teklifler iade için uygun değildir. Çoğu uygulama içi satın alımlar iade edilemez.

Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 4
iade fifa epic