Epica Ve Simone Simons
-
geçtiğimiz yaz tatilde arkadaşın mp3 ünü dinlerken Epica nın Cry for the moon şarkısını denk geldi.Sonra baktım bu karının sesi çok hoşuma gitti bi google a sorayım kimmiş bu diye.Arkadaş çok güzel bu ya aşık oldum ben buna.Epica yı dinleyen arkadaşlar warsa Cry for the moon kadar güzel şarkıları hangileri sölesin.
-
ben bu hatuna senelerdir hastayım arkadaş sana ne oluyo ! :)
-
ben yeni gördüm yoksa önceden görsem şimdiye evlenmiştim ben bu kızla.
-
tam aryan kadını amk yaa , ama bi ara kanser'di şu an durumu nedir bilemem .. ama ben onu kanserli kanserlide alırım,kanserli olsn bizim olsun
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------tam aryan kadını amk yaa , ama bi ara kanser'di şu an durumu nedir bilemem .. ama ben onu kanserli kanserlide alırım,kanserli olsn bizim olsun
-----------------------------ben de alırım kanserini de iyileştirirm bi okuturum falan bişeyi kalmaz:D
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
tam aryan kadını amk yaa , ama bi ara kanser'di şu an durumu nedir bilemem .. ama ben onu kanserli kanserlide alırım,kanserli olsn bizim olsun
-----------------------------kanser değilde hastane mikrobu denilen şeyden olmuş diye hatırlıyom. uzun zaman turnelere çıkamamıştı.
the phantom agony albümü güzeldi. azıcık beklersen atarım rapide.
edit: telekoma kafam girsin 75mb ın uploadı 1 saatten fazla sürdü a.k.
al hocam link;
http://rapidshare.com/files/143207208/Epica2003-the_phantom_agony.rar
-
evet rahatsızlığı vardı wackenda nüksetmişti heralde