Epson L3151 Wifi Bağlantı Sorunu
-
merhabalar
mackbook air den wifi ile baglanmaya calısıyorum intertet baglantısı yok diyor.
cözümü bilen varmı?
-
m1 işlemcili mi?
aynı yazıcı kardeşimde de var, hiç sıkıntı yaşamadık.
epsondan yazılımı indirip kurdunuz mu hocam?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
m1 işlemcili mi?
aynı yazıcı kardeşimde de var, hiç sıkıntı yaşamadık.
epsondan yazılımı indirip kurdunuz mu hocam?
Yazılımları indirip kurdum herhangi bir sorun yok hocam
-
eğer yazıcıyıa bağlanıyorsan zaten internet yok diyecek hocam.
sen normal modeme bağlanacaksın ki internet var diyecek. epson l3151 kullanıyorum. kendi programları ile sorunsuz kurdum.
tek sorun yaşadığım nokta en temel noktaydı. wifi adında ve şifresinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
sen normal modeme bağlanacaksın ki internet var diyecek. epson l3151 kullanıyorum. kendi programları ile sorunsuz kurdum.
tek sorun yaşadığım nokta en temel noktaydı. wifi adında ve şifresinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin.
Hocam yazıcıya birşey gonderıyorum çevrimdışı diyor yazıcı için wifi ışığı yanıyor yazıcının.
telefonlardan yapıyorum herhangi bir sorun olmuyor cıktı alıyorum
-
userneyime bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Hocam yazıcıya birşey gonderıyorum çevrimdışı diyor yazıcı için wifi ışığı yanıyor yazıcının.
epson müşteri hizmetlerini arasana onlar yardımcı oluyorlar.
-
rapidhacker550 bunu yazdıuserneyime bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
epson müşteri hizmetlerini arasana onlar yardımcı oluyorlar.
aradım bugun kapalı. pazartesi beklemek gerek :)
burdan cozersem iyi olacak
-
ÇÖZÜM
Tanımlı yazıcıları kaldırdım bilgisayardan. Daha sonra wifi uzerınden epson a baglantım oyle tanıttım. daha sonra cıktı alabildim.
-
Aklında olsun anydesk ile bağlantı kuruluyken bilgisayarda çıktı alınamıyor. arkadaşa uzaktan bağlanıp denedik kurulum yapmayı. olmuyordu bir türlü. ben çıktkıtan sonra kendisi ctrl+p yapınca şak diye yazmış yazıcı :D
acı bir tecrübedir. 3-4 saatimiz gitmişti.