folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder EPSON Printer Kartuş Problemi????

EPSON Printer Kartuş Problemi????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Bu cumartesi günü ümraniyedeki media markt dan 99 tl ye 3 fonksiyonlu epson stylus sx 115 modellinden bir printer aldık kuzene.ilk etapda kendileri 180 sayfalık bir kartuş veriyorlardı yanında zaten.bizim o gün printerla işimiz yoğun olduğu için aynı gün kartuşun hakkından geldik.pazartesi günü bir tane kartuş dolum yerine kartuşlar götürdüğümüzde bunların dolumu olmadığını söylediler.başka bir yer ise onlarda chip takılı olduğu için ilk önce o chip in resetlenmesi gerektiği ondan sonra doldurulabileceğini söyledi.şimdi hangisi doğru olabilir sizce?kartuşlar elimde mi patladı yoksa bu kartuşların chiplerini resetleyebileceğim bir yer var mı istanbulda (özellikle anadolu yakasında).hadi diyelim resetledik doldurması ne kadara mal olabilir üç aşağı beş yukarı??

Kartuşların modelleri

T0894 - Sarı

T0892 - Mavi

T0893 - Kırmızı

T0891 - Siyah

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    arkdaşım bnde canon mp 530 var 600 ytl ye aldım zmnında kartuşlar bitmişti geçn ay kartuşları doldurdum chpleride resetlettim eve geldm alete taktım kırmızı renk çalışmadı sınra makiina kendisini kitledi çalışmıyor şuan evin köşesinde duruyor servise gitmesi lazım ... bilmem seninki nasıl olur kitlermi kitlemezmi ama git orjinal al derim alet elinde patlamasın sonra patlarsada servis parası vermk zorunda kalma :D

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Dostum bende de aynı problewm vardı .

http://www.dolankartus.com/ buradaki sistemi kullandım ve olay çözüldü tavsiye ederim.

.
Toplam Hit: 1460 Toplam Mesaj: 3