Equalizer Ayarları [?]
-
Arkadaşlar elimde böyle bir mp3 player var ve ben bunun equalizer ayarlarını değiştirmek istiyorum yapabilir miyim ?
-
erc'ü çaldığına şükret hacı onun :D
-
oğlum çalıyo da sesi hoşuma gitmemeye başladı ufaktan bir oynama yapabilsem güzel olcak :D
-
PAKET İÇERİĞİ1 adet MP3 Player1 adet Stereo Kulaklık1 adet USB Şarj1 adet Kutu (Kutu içinde gelir)hocam konuyla ilgisi yok ama gözüme takıldı.. :D
-
yanak bunu yazdıPAKET İÇERİĞİ1 adet MP3 Player1 adet Stereo Kulaklık1 adet USB Şarj1 adet Kutu (Kutu içinde gelir)hocam konuyla ilgisi yok ama gözüme takıldı.. :D
kutu içinde kutuyla gönderiyorlar matruşka bebekler gibi :D -
bende de var ondan bim'den almıştım şarjı acayip gidiyor ama Equalizer olayı yok bunlarda zaten ekran menüsü felanda yok ses kalitesi müzikten dolayı etki ediyordur yada başka kulaklık dene.
-
netten biraz araştırdım da bunlarda 7 farklı equalizer seçeneğin oluyormuş.
buna benzer bir cihazın (ativa) eq. modunu değiştirmek için şarkı çalarken + butonuna basılı tutman gerekiyormuş. bıraktığında eq. ayarının değiştiğini söylüyor.
-
yok hacı ben de kalite takıntısı var sony bir kulaklık aldım,kenarda böyle ufak bir mp3 çalar duruyordu eğer equalizer ayarı yapabiliyorsam kullanıcam ama yapamıyorsam dursun kenarda